- 2050kr!

2011-07-02 | 09:32:13


nintendo dsi, yeah baby!

nu är den inhandlad, denna lilla rosa sak! andra saken på englas önskelista :) den första saken är en rapunzel klänning (trassel) och den har jag satt linda och björn på så den kommer också dyka upp! i år kände jag dock för att köpa något större till engla, inte massa hopplock som sen slängs undan och glöms.

jag tror e kommer få massor av använding för den här .. jag menar ungen spelar ju på min iphone varannan kvart och tar slut på mitt batteri, hah! sen kanske det kändes liiiite surt att slänga upp kontotkortet och betala 2050kr för den men det är det kanske värt? jag har förstått på varenda mamma jag pratat med att den här är en life saver men så även på gott och ont. när ungen går runt med den i handen o spelar har de gått över styr.

engla kommer mest ha den i bilen, hemma och på resande fot! blir det för mycket får man väl helt enkelt sätta upp regler, som med allt annat. max 2 timmar om dagen eller liknande? well de ska bli kul att se hennes min imorgon bitti när jag och c kommer in sjungandes och fröken öppnar paketet ♥


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback