litet mirakel

2011-01-13 | 20:27:19

världens sötaste lilla lina ♥ grattis kim & johan, igen!


åh idag har jag fått träffa linakims och johans lilla fina mirakel! hon är 6 veckor och först idag fick vi till en dejt. ni ska tro att vi försökt tidigare men med alla sjukdomar som härjat den här vintern så har jag inte velat träffa en liten och smitta ;( sådana där klassiska misstag. de små måste juh hållas friska och krya :)

jag kan inte nog säga hur underbart det varit att hålla i en liten idag. nikki har juh passerat året precis och är ingen liten mini längre utan en liten tjej. lina är så lite, men ändå stor? det var som vi disskuterade, hon ser liksom ut som hon sett mkt och vet mer än vad vi vet om saker och ting? ett vist litet ansikte har hon helt enkelt.

det var mys att träffa kim och bara få sitta och prata, det var så länge sen sist. vi disskuterade fula barn, jobbabbel och livet. mys! lina gick från famn till famn och var helt fantastiskt 'snäll' och lugn. hon vilade sig mest mot mammas bröst. åh, man kan ju inte få annat än kittlingar i livmodern, hahaha. nä ja får nog vänta lite till :)


Kommentarer
Siss

Pluttan! Myyyyys. Jätte lik Kim tycker jag. <3

2011-01-13 22:07:17

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback