clothing issues

2011-01-11 | 07:31:00

pix från tidningen mama, fin fina klänningar hade fröken på sig ♥


englas garderob this days känns som ett svarthål. hon har haft samma kläder länge nu och det börjar störa mig, haha. visserligen har ju en annan oxå samma kläder länge men med engla är jag ju van vid att behöva köpa upp mig i storlek när hon växer. visst, 110/116 är ju 4-6 år så ja det är ett långt spann där och när man är så smart som jag är och har köpt kläder i "lite större storlek" så dröjer det innan en ny garderob är 'nödvändig'.

kanske när vi ska ner och handla lite smått till middagen sen så kan vi smita in på lindex eller h&m och kikat på utbudet? jag orkar ju inte med längre utflykter eller avancerad utsvävningar just nu men det bör jag orka med.

engla fick fler presentkort i julklapp och de börjar brännas i plånboken :) eller är det bara dumt att kika nu? kommer ju säkerligen in mer framöver med alla vårkläder som ska samsas på hyllorna. så är det ju på po.p, nu är ju rean på upphällningen och det nya ska in .. åh som ja längtar! det kommer så mkt fint så ni inte kan förstå :)


Kommentarer
Hondjur

Haha! Andas Em! Andas! ;) Jag seer hur din shoppingnerv rycker! :p Förresten, inga nya skor på sistone?? :D Läänge sedan jag såg något om det nu ;) Ha en fin dag! Kram på Er!

2011-01-11 07:58:00 http://etthondjur.blogg.se/
julia

hur duktigt är hon inte på en skala då? fina tjejen, förstår om du är stolt;) puss fin!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback