old style inredning!

2011-08-02 | 09:28:02


i ♥ vår drinkvagn

jag älskar som ni kanske vet inredning och allt vad det innebär. men! jag har väldigt svårt att tänka mig hur saker ska se ut och om det kommer att bli bra när det väl kommer på plats.  jag köper ofta saker som jag sen inte riktigt vet var jag ska ha, hah! där är min lisa bra, haha. hon hjälper och får mig att föreställa mig saker på olika platser.

när vi var på gotland den första svängen i sommar så hittade jag den här gobiten inne i pappa och maries lada. den har tillhört min farmor och farfar och stod i vardagsrumet i deas våning på östermalm, way back.

jag trodde aldrig pappa skulle gå med på att ge den till mig men det räckte med att fråga och så sa han "javisst!". den stod i ladans 'bar' del som pappa byggde upp till deras 100 års fest (marie 40, pappa 50 och huset på gotland 10 år) men fyllde liksom ingen funktion där. nu där i mot står den så fin fint i vårat vardagsrum!

jag ska limma fast däcken som spruckit men annars älskar jag den! jag hade små planer på att måla den vit men som alla sagt till mig och som jag själv kommit på så kommer det bara se billigt shabby chick likt ut. ogillas! jag har ett annat antikt café bord i samma trä så det är rätt snyggt ihop om jag får säga det själv :)

efter 1.5 år i lägenheten så tror jag faktiskt det mest - inte allt - börjar falla på plats! nu i sommar har vi fått upp hyllor, tavlor (lasse åberg tavlan över drinkbordet) och en ny lampa i vardagsrumet. sen har ja och lisa målat om en ram från silver till guld och möblerat om lite här och var! jag älskar verkligen vårt hem och inredningen nu ♥


Kommentarer
Anonym

Åh, det där drinkbordet är helt fantastiskt gumman! Och jag är såå nyfiken på att se mer av eran lägenhet..

Och Lasse tavlan är underbar..dom ger en sådan fin känsla i ett hem!



Kram på Er!

2011-08-02 13:46:51
♥ En pojkmammas vardag ♥

Men vilket fynd!! Det är i gamla lador man ska snoka lite :)

2011-08-02 14:48:34 http://edvinsmamma.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback