my boyfriend the racer!

2011-04-11 | 20:46:33

porche gt3 med universal digest loggan


i lördags åkte c till gelleråsen för att ladda inför ett porche sports cup test som ägde rum igår. c har ju hållt på med racing i flera år men han har aldrig kört en hel säsong på det settet som han ska göra i år. han ska köra alla race som är i sverige för porsce sports cup och jag ska vara där och hejja kan jag lova :)

här om dagen när vi satt och åt middag hemma och vi började prata om just detta så säger engla "men christian, när du raceat .. har du en show då, efter?" hihi. mja inte riktigt .. engla kopplar väl till sin funky kidz dans där de har en show efter avslutad termin. vi förklarade att c kör för att tävla och vinna pokaler :)

iaf så var det en grymt härligt dag igår med sol, varma vindar av och till och c körde grymt ♥ man är alltid lite nervös, även om det inte var tävling denna gång utan bara ett test. saker kan ju ske iaf ..

om man ville fick man åka med i bilen så c sponsorer åkte med och några andra. jag höll mig, haha. fasiken jag har bara åkt med en gång och det kan jag lova er att det räckte! jag skrek och härjade! så jäkla läskigt!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback