Lina Linnéa

2011-04-11 | 09:10:49


lina linnéa ♥

i lördags döptes kims och johans lilla lina. jag har varit på några dop i mitt liv men jag har nog aldrig varit med om en liten som inte säger så mycket som ett knyst. visserligen en napp som stopkloss, men åh vad duktig hon var! jag sprang runt och fotade lite här och var, grät en skvätt, mumlade trosebekännelsen och njöt. 

varför gråter jag alltid i kyrkan? vad det än må vara. dop, bröllop, när mina konfirmander konfirmerades (för er som inte vet har jag varit konfaledare, innan och när engla låg i min mage) gudstjänst - you name it!

jag blir alltid blödig och denna gången var det väl mer befogat än någonsin. när kim läste en dikt för lina med ord som att hon alltid ska finnas för henne och att de är ett under att få vakna upp med henne så brast det så smått och kameran skakade i mina händer. lilla fina du att du finns i alla våras liv är fantastiskt och en gåva


Kommentarer
Kim Lundvall

Tusen tusen tack för att du kom, du va bästa mäster fotografen som alltid!!! Massa Massa kärlek till dig <3

Ps. Är så nyfiken på att se resten av bilderna ; )

2011-04-11 11:11:02 http://emslo.blogg.se/
Mathilda

jag gråter också ALLTID i kyrkan, oavsett vad det än gäller. tycker på något vis att allt alltid blir så intimt och personligt i en kryka. det går liksom inte att inte bli berörd och rörd av stunden.

2011-04-12 15:39:34 http://enannandelavstockholm.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback