final countdown ..

2011-04-19 | 10:00:23

undberbara gotland i somras!


"mamma det kommer bli så kul imorgon .." så har varje dag börjat sen i fredags, med utbyte av "imorgon" .lilla englan min har längtat ihjäl sig efter morgondagen sen i januari då hon började prata om när vi skulle åka till ön och albin igen, finaste morbror :)

som många av er vet så bor min pappa på gotland med marie och albin. pappa pendlar varje vecka och albin och marie bor stadig där. både jag och engla älskar gotland så under föregående år och tidigare, innan mitt nya jobb, så åkte vi över titt som tätt och somrarna har i princip spenderas nonstop på ön!

nu var det sista i december vi var över o firade jul och det märker man på engla .. hon blir så längtansfull och pratar om det stup i ett och ska ringa albin och morfar till höger och vänster ♥ det är inte lika lätt att bara åka över då man har ett heltids jobb. det kan bli väldigt långt mellan gångerna och allt kräver en viss planering.

i detta nu så packar engla väskan sin och pratar högjutt om att hon nästan bara packar klänningar och att väskan snart är full! jag kontrar med att jag kommer tömma den och enbart behålla det nödvändigaste, hon ska ju trots allt släpa sin lilla tingeling väska själv på färjan. åh så härligt med pirr och längtan


Kommentarer
Anna

Vi ska också till Gotland över påsk. Jag har aldrig varit där, men min sambo säger att de är undebrart och att de är stället man ska åka till när man vill slappna av. Får väl se om jag håller med alla andra om att Gotland är så mysigt och bra. :)

2011-04-19 15:48:05 http://luene.blogg.se/
Maria

Åh.. ha det underbart! Skönt med långledigt och tid till familjen, i år är det första året på en himla massa år som jag inte jobbar, jobbar du i butik så jobbar du ju ALLTID när alla andra är lediga.

Men i år är jag leeeeeedig :)

Hälsa Gotland!

2011-04-19 17:49:03 http://livetmedtre.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback