vardagar

2010-10-04 | 19:53:25




fullrulle hela dagarna -  så skulle jag kunna sammanfatta vårat liv just nu, men i love it! som jag skrev tidigare så är vi inne i en "skön vardagsrytm" just nu, men det innebär inte lugn och ro utan mer fart och fläkt än någonsin! :)

helgen har flutit på och ska jag vara härlig så har jag inte mått någe vidare. jag har känt mig hängig och bokstavligt dö-trött. trots tidiga kvällar så har jag vaknat helt matt och trött .. inge vidare alls. engla har varit på topp och vi har trots allt avverkat barnkalas, mys, dans och middag hos mamma. kanske var det en sådan här helg min kropp behövde?

nu har vi satt oss i soffan framför halv 8 hos mig och engla förundras och förundras över att det är två pojkar som faktiskt jobbar tillsammans OCH med samma sak - frisörer. det hon inte nämner eller tycker är det minsta konstigt är att det faktiskt är gay, lever ihop och är kära. haha, det kanske talar om hur vi pratar om sådant här hemma?

nu ska jag surpla mitt glas vin (ja det är befogat att ta ett glas vin att sippa på en måndag! det gör allt liiite roligare) och lägga engla i säng, sen ska jag lägga upp lite bilder som varit med i blandannat SVD - på mig!

Kommentarer
Britta Bloggar

Jobbigt att känna sig nere, hoppas det blir bättre snart! vilka fina bilder!

frida

Hej:D Ja bara älskar mössan Engla har på sig. Min lillasyster Engla 5 år skulle passa jätte bra i den med, vart har du köpt den?

2010-10-04 23:22:44

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback