fredag

2010-10-29 | 08:15:39

pix från mama för länge sen ♥

varför sover jag så fruktansvärt dåligt på nätterna? jag drömmer som sjutton och vaknar ap-trött. sitter för tillfället och sippar kaffe och laddar inför dagen, fulltös på jobbet - hoppas jag! ikväll har vi har bjudit hem alx, sandra och alexia från uppsala, troligtvis dyker det in vid 18-19 om inget oförberett inträffar & innan ska engla hämtas och mat tillagas:)

sen sjuttsingen ska det ses idol ikväll. jag vet egntligen inte varför jag proppsar på att följa detta vecka efter vecka men ja, det går inte så mkt annat kul och jag vet att engla gillar våra idol-mys-kvällar :) (underbart att kunna skylla på sitt barn haha!) nä jag tycker det är skön slötittar tv även om årets gäng inte är det bästa ..

idag går englas vinteroverall ut på tradera. alltid lika spännand att se om de springer iväg eller om priset blir kvar där det legat sen igår. det hade varit ett riktigt kap kap om den gick för ynka 386 468 måste jag säga .. fasiken overallen kostar 1195 ny och den är inte slite what so ever. ta en titt vett ja!

Kommentarer
En pojkmammas vardag ♥

Här är det idol som gäller på fredagskvällarna också. Men det är för att jag tycker att det är mysigt att titta på det... :)

Ha en fin fredag!

Kram

2010-10-29 10:21:25 http://edvinsmamma.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback