varannan helg

2010-11-22 | 19:34:48

min fina unge - äntligen hemma igen ♥

 

idag hämtade vi engla på dagis efter torsdag-måndag där. "vad har ni gjort?" frågade jag som vanligt och tydligen så har det enbart lekts ;) det är det stående svaret för vad som gjorts på dagis, hos mormor eller hos pappa. men det är ju alltid bra, leka is good. 3D bio hörde jag oxå något om .. synd bara för jag hade tänkt på gå på just den bio till helgen, men det får bli en annan, huvudsaken är ju att engla får se den :)

det är alltid annorlunda när engla kommer hem efter en helg borta. hon kommer ur våran "rytm" och sett .. inget konstigt med det men det tar alltid lite tid innan hon är på hemma-staus igen ..

ikväll har det varit mkt saker som ska visas, uppmärksamhet ska sökas .. inget fel med det och vi är mer än glada att kolla trumning, teckningar, danser, lyssna på sånger och en miljon andra saker :) men det blir en speciell intensitet när engla kommer hem efter några dagar borta, som man inte är van vid. de trappas dock sakta ner och är borta efter ett par dagar. det är säkert samma kör åt andra hållet, när engla åker till dadie och härjar :)


Kommentarer
freja

oh yes..

2010-11-22 20:48:33 http://stocktownstories.blogg.se/
Anna

Alltså.. Hur söt får en unge bli? Ögonen är helt fantastiska. Vilken pingla hon kommer bli :)

2010-11-25 07:30:29

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback