snart här ♥

2010-11-05 | 14:55:44

fina fina magen med giffen/an

igår var jag och engla lediga så vi passade på med en liten mini turné där vi svängde bort till kalle b och västermalmsgallerian där min bästa liza jobbar. vi shoppade inför julen och engla fick välja diverse jul "kulor" till den kommande granen (?) liza bjöd på lunch och vi hade det allmänt mys, alltid kul att komma och köra en suprise :)

vid 14 tiden gled vi iväg till solna och mötte upp kim - och magen, förståss. kim har slutat på jobbet nu och går och väntar in bebis ankomst som är beräknad till den 30 november .. men vem vet? kanske att giffen tar ett bra beslut och väljer att komma på måndag då det ska ske ett vändningsförsök. inte helt fel att slippa gå över ju! håller tummarna!

det var ju ett tag sen jag fotade kims mage så nu passade ja på att smälla av några bilder. ni ska få se lite fler bilder sen men visst ser det ut som en pojkmage? om man nu kan se kön på magformen .. jag är ytterst skeptisk ..

nu väntar vi iaf med spänning och det handlar ju max om veckor. så sjukt egentligen, det känns ju som kim varit gravid forever och ingenting! jag minns det som igår när hon berättade det och tårarna sprutade på mig, samtidigt som det känns som jag aldrig sett henne som annat än just gravid? haha visst är det sjuk?

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback