orättvist

2010-11-30 | 08:25:37

inatt har inte varit någon rolig natt alls. det började med att jag inte kunde somna .. jag gick upp med jämna mellanrum och kände på englas bröstkorg som sänktes och höjdes, lugnt och stilla precis som det ska vara. jag hade en sådan obehaglig känsla i kroppen efter de nyheter som kommit under kvällen så ro va inte att tala om.

min låssas moster (så kan man väl säga?) och hennes man ola har två barn, de bor uppe i dalarna och de bägge jobbar med musik och konst. förra vecka,n måste det ha varit, så fick det veta att ola hade två "fläckar" på hjärnan. kerstin skrev om det på facebook, om hur allt föll på en sekund. min hals snördes samman.

jag är så rädd för döden.

i lördags pratade jag med marie, min låssas mamma, om ola. de hade sagt att det skulle gå och operera bort det här, no probs. igår var det altså dax och i duschen påväg till operationen så sprack det. en av tumörerna sprack. han dog av hjärnblödning, omgående? jag hoppas det.

två små barn .. ingen ålder att prata om men ändå så slits han från livet. så jävla maktlös som man är inför döden, när den väl knackar så finns det inget vi kan göra, han kommer ändå ta sig in. det går inte att fly och det gör mig så fruktansvärt rädd. han skulle inte ha kommit dit nu, inte förens om många många år. det är så hemskt.

kärlek och värme till kerstin och barnen ♥
vi tänker på er.


Kommentarer
Therese

Usch vad jag blir illa berörd av att läsa detta.Sorgen för familjen som är drabbad är såklart värst! Men som du skriver..Vad rädd man blir!!Rädd att förlora det käraste man har.Barnen.Men även rädd för att behöva lämna det käraste man har.Orättvisst är det!!Ta hand om dig!Många kramar till dig och till den drabbade familjen.

Maria

Jag beklagar, tyvärr är livet orättvist och grymt alldeles för ofta. Jag tänker som du på döden och får nästan ångest av oro ibland. Kram!

En pojkmammas vardag ♥

Fy så otäckt! Jag är också rädd för döden. mest för att någon som står mig nära ska försvinna för "alltid". En tanke som är så otäck så man inte ens vågar tänka på den...

Kramar

2010-11-30 09:19:03 http://edvinsmamma.wordpress.com
mammaxtre

Åh, vad ledsamt.

2010-11-30 09:30:07 http://mammaxtre.blogg.se/
vintageRetroPrinsessaLivet är verkligen orättvist som du beskriver det :(Massa kramar och tankar till er :)

2010-11-30 10:53:56 http://bambii.blogg.se/
Elly- mamma till Leon

men fy! usch va hemskt! :( blir tårögd nu, tänker på hans familj:(

Hur fick de veta att han hade en tumör? Alltså hur kom det sig att han gick och kollade de?Jag är också OTROLIGT rädd för döden! Tänker på den varje dag, är så rädd att nån i min närhet bara ska försvinna eller att jag ska göra det :( uscha!

2010-11-30 11:50:59 http://gravidnu.blogg.se/
Emma

Tänk att livet kan ta en ny vändning så himla snabbt. Beklagar sorgen och lider verkligen med hans familj.Jag vet precis vad du menar angående att vara rädd för döden. Jag är lika rädd jag och tänker ibland lite FÖR ofta på det vilket resulterar i sömnlösa nätter. Jag var med om en bilolycka i Maj i år där kanten för överlevnad var med 1 meter för mig, min mamma och min bror. Känns jobbigt att hela tiden behöva tänka OM...Många kramar! Hoppas du sover bättre inatt..

2010-11-30 12:46:14 http://emmawelin.blogg.se/
Love Oliwers mamma

Hej!Oj då :( Jag beklagar så mycket.

Tyvärr är livets gång sådär.

Någon dör och någon föds, hela tiden, året om :(

Sorligt men ändå lyckligt.Kram Love

2010-11-30 12:55:41 http://mommyatnineteen.blogg.se/
juliasbullar.blogg.se

huu vad hemskt! ryser till när jag läser om sånthär. fy!

2010-11-30 13:39:54 http://juliasbullar.blogg.se/
Erika

Vad tragiskt, sådant får bara inte hända. Jag beklagar! Ta hand om er nu! Tänker på er och övriga anhöriga och hoppas att ingen ska behöva vara med om något sådant igen!Kramar!

2010-11-30 15:10:21 http://mylittlewords.se
Mela

Beklagar :(Jag har länge varit rädd för döden, men numer är det som att det släpper efter (jag är mest rädd för att bli begraven, inte själva döden) Även fast jag är kristen och tror på ett liv efter detta kan det ändå kännas skrämmande. Och döden är egentligen inte något som är naturligt (om jag kan säga så, det var alltså inte så det var från början) så jag antar att det är därför det känns så skrämmande.Kroppen är bara till "låns" och den kan försvinna när som helst. Jag hoppas jag får ha alla nära och kära här med mig på jorden ett tag till. Även om det känns tröstande att veta att vi kommer ses igen :)Kramar!

2010-11-30 17:10:17 http://melano.webblogg.se/
julia

fy vad hemskt. usch.

tusen kramar <3

Love Oliwers mamma

Hej!Jo jag vet.

Ibland så lånar gud bara ut sina finaste änglar för att sedan ta tillbaka dem hastigt.

(nu lät det som att jag var värsta religös där men haha)Men ja..beklagar igen:(Ja för tusen va kallt det är

kram Love

2010-12-01 09:42:13 http://mommyatnineteen.blogg.se/
Josefine

Fy fan vad hemskt :-( usch! Det fäller verkligen att njuta av varje sekund och ta vara på alla dagarna och inte bar helgerna. Som man oftast gör.Jag är också rädd för döden, har riktig ångest när jag tänker på det.Kram till dig och din familj

2010-12-01 13:18:01 http://kwamrak.blogg.se/
Hanna - mamma till ღNeoღ

men hjäälp! usch va hemskt... jag beklagar sorgen! =(

sedan jag blev mamma har jag blivit extremt rädd för döden.kram på dig!

2010-12-06 12:59:30 http://hannaofsweden.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback