bad day

2010-11-30 | 14:40:52



imorse var ingen höjdare. fy! efter en jobbig kväll och natt med ett virrvarr av tankar; jag måste bli en bättre mamma, jag måste se engla ommöjligt ÄNNU mer, jag måste sjunga 23 sånger på kvällen och läsa 58 sagor, jag måste jag måste jag måste .. man vet aldrig .. så började dagen på sämsta möjliga sett.

bussen var sen, tåget var sent, och eftersom jag åker förbi jobbet med tåget för att lämna engla på dagis och sen måste på nästa tåg tbx igen och sen ta ytterligare en buss så är det galet att allt skulle vara i tid vilket resulterade i att vi fick små springa från helenelund till dagis och sen fick jag iprincip lämna engla i hallen gråtandes (hon blir lätt stressad om jag är det) allt för att hinna öppna på jobbet till 10.00. galet!

tur som så har engla de finaste fröknarna som tog i mot henne och lugnade mig med ett "spring nu! vi tar det här" engla stod som tappad bakom ett tåg och tiggde om pussar som jag fick ge i all hast.  behöver jag säga att jag avskyr när de blir så här!?


Kommentarer
ina-bina

Du passar i det :) En annan har aldrig tålamod till att spara ut håret och klipper det istället :P



Och jo, jag såg först nu att du behövde hjälp med rubriken! Kan göra det åt dig istället för att förklara, om du vill? Ska jag fixa nya foton också? :)

2010-11-30 19:08:19 http://inabina.blogg.se/
Hondjur

Åh gumman.. Jag lider med dig :( Fick mig en rejäl tankeställare jag med kan jag lova! Alla mina tankar till dig och den drabbade stackars familjen! Ibland är livet så hemskt, hemskt orättvist! :(

2010-11-30 23:32:30 http://etthondjur.blogg.se/
Therese

Vet du.Du är en bra mamma trots att du inte läser 58 sagor.Kom ihåg det!



Och visst vill man alltid vara bättre och gör allt så mycket mer och såklart ska man absolut ta vara på varenda sekund.Men det är svårt att leva hela tiden som om att allt ska ta slut.

Men jag förstår verkligen hur du tänker och har man precis förlorat någon nära så är det klart att dessa tankar kommer.

Tänk på att man alltid gör det bästa man kan!



Jag beklagar återigen er stora förlust.Livet kan ibland vara orättvisst:-(



Många kramar!

Therese


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback