video - centralpark

2010-05-05 | 01:18:23

musikanter i centralpark som L filmade ♥


idag började vi morgonen med att ta oss upp till chelsea för att josse skulle köpa en bok till en av hennes kurser. därifrån tog vi tunnelbanan - bara det är en upplevels här, och tog oss upp till upper west för att strosa och äta på ett underbart litet café som jag ska visa er mer ifrån senare.

trots skavsår och onda knän så fortsatte vi traskandet och tog oss till centralpark (idag igen, i love it) där började min näsa hysteriskt klia och solen gassade så vi fick ta oss in i skuggan för lite svalka. idag har det faktiskt inte varit lika fuktigt som de andra dagarna. det blir en helt annan - skönare - värme då.

efter det så gick vid upp på 5th ave och jag började min lilla jakt på keps till min c och convers till engla banan. vet ni att jag fick ett par grymma barn converse för 140 spänn!? thats sicko. det var ett par låga, hon har redan sina röda höga converse så dessa bli perfekt som extra skor :)

Kommentarer
Mammaxtre

Sjukt billigt. Har du tänkt att ta bussen till Jersey Garden? Där tillbringade jag och min vännina 7 timmar. Galet mycket shopping till galet bra priser.



Ha kul!

2010-05-05 06:41:52 http://mammaxtre.blogg.se/
Elinor - Mamma till Liam & Tigra -

Åh, det verkar som ni har det helt LOVELY...



2010-05-05 07:51:23 http://ronile.se
ina-bina

Schysst gatumusik, det är annat än fejk-indianerna som spelar i Brunnsparken här i Göteborg ;)



Galet billiga converse förövrigt, jag tror inte jag hittat några äkta för under 500 här!

2010-05-05 09:15:15 http://inabina.blogg.se/
Linda

Oh va härligt det ser ut. Jag vill tillbaks till USA. Längtar något så grymt att det finns inte =O). Fattar inte att det gått 1 månad snart sedan jag och R kom hem igen från våran underbara resa.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback