strunt

2010-03-24 | 22:13:24
ikväll har jag börjat packa ner englas kläder, teckningar och baby saker i kartonger. gud så mkt strunt jag sparat sen hon var liten. det finns teckningar med typ ett streck på, anteckningar i mängder om hennes utveckling osv, två 'mitt första år' böcker som är spräng fyllda mm mm.. det var lite att rensa kan man säga :)

jag vill inte flytta med mig massa skräp men det mesta kan jag inte göra mig av med eftersom det är mitt ♥ som gjort dem eller aa, sagt saker som ja inte vill glömma. men lite små rensning här och där gör ganska så mkt i det stora hela faktiskt. jag har även tok-rensat i min strumplåda haha, där va det mkt strunt kan jag lova!

det blev en sväng förbi kista ikväll där jag och c införskaffade 'vattenglas', eller säger man 'vardagsglas'? helt vanliga är dom iaf och vi köpte dem på stockhome, gillar att de tål värme :) fick även med mig carolina gynnings bok 'min natt med martini', love it!



så här har förken sprungit runt idag emellan klädbytena och från och till hemma :) hon hade till en början jeans över strumpbyxorna men engla som är en bekväm liten dam drog snabbt av sig dessa när hon kom innanför dörren!

 

collegetröja sonia rykiel by h&m
strumpbyxor sonia rykiel by h&m
tshirt med paljetter h&m

Kommentarer
juliasbullar.blogg.se

det är helt sjuuukt med grejer man samlar på sig på såå kort tid. Vi bodde i en etta i ett halvår typ. och när vi flyttade därifrån. huuua mig :D



så det är smart att börja med LITE grejer. och fylla på eftersom

2010-03-24 23:08:18 http://juliasbullar.blogg.se/
ina-bina

Det är nog det bästa med att flytta egentligen, man slänger så himla mycket. Det känns befriande att rensa ut en massa bös :D

2010-03-24 23:51:52 http://inabina.blogg.se/
Jeannine

Du hittade nåt ändå, alltiiiid bra att ta en liten sväng till shoppingcentrumet=) Tänker på dig idag!! KRaam

2010-03-25 07:22:12
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Det är svårt att rensa eftersom mycket man sparar är minnen som man bara inte kan slänga iväg...



Och strumpbyxor är absolut det bästa plagget vintertid...passar som långkalsonger ute inne kan dom springa runt o mysa i dom...för sådär ser Edvin ut här hemma också, tröja o strumpbyxor är det som gäller om han själv får bestämma ;)



Kram kram

2010-03-25 08:24:06 http://edvinsmamma.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback