zarahome

2010-07-02 | 09:10:35
usch, jag kan inte släppa att den faktiskt sprack!? men men .. inget att göra. christian har lovat mig en kaffe påvägen till stan. jag har fått för mig att vi ska till stan innan jobbetidag nämligen, haha. jag vill kika på zaras rea och som sagt så är det inte allt för ofta jag bara åker till stan för att strosa, utan det är alltid något annat jag ska göra också kanske ja hinner slinka in någonstans ..

nu sitter jag med ett j*vla glas jucie här. det fina med det är väl just glaset. juice på morgonen tycker jag inte är en höjdare annars, alldeles för surt för min mage. glasen köpte jag i malaga när vi var där för 2 veckor sedan inne på zarahome.

gud som jag önskar att zarahome skulle komma till sverige! och då inte igenom ellos eller deras egna hemsida där fraktkostanderna är hutlösa, utan som egna butiker. det finns så otroligt mycket fint och jag och liza strosade runt minst en vända om dagen! :) tur för oss att det bara låg ett stenkast ifrån vår lägenhet. dock så blev det bara glas som fick vandra med hem, men det var nära på att bli både handdukar och lakan, men jag fick hejda mig lite :)


glas zarahome ca: 25 kr/st

Kommentarer
carolina

fina glas, lite indiska över dem!

det där med kaffekannan har hänt mig med, dom borde göra tåligare glas med tanke på vad dem utsätts för!

2010-07-02 10:25:49 http://acarolinas.blogg.se/
Frida-FantastiskaMamman

Rea är aldrig fel, helst inte om det är i ens favoritbutik...

Ha en jätteskön helg i värmen.

Kramar<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback