mamma mamma MAMMA!

2010-07-28 | 18:51:55
titta här , kom hit , gör så här, maaaaammaaaaaaaaa!!?

man märker när engla är understimulerad, som igår tex då det var städning på schemat. hon började med att lite fint hjälpa till att plocka på sitt rum, plocka ut, lägga tbx osv. det skedde liksom inga drastiska framsteg så vi hjälptes åt och efter en stund satte hon sig och såg film medans jag slet. och då satte hon självklart igång ..

"mamma kom hit"
"mamma jag ska bara visa dig"
"mamma du måste komma, jag orkar inte gå"
osv.

till en början är man alltid tillmötesgående och pedagogisk "om du vill någonting så får du ta dig till mamma" men nej det eskalerade och tillsist fanns det ingen ände på mamma mamma! ibland kan jag tänka tbx på när jag var gravid och satte med en annan gravid tjejkompis och vi sa att tänk att någon snart kommer kallas oss mamma, fab right?

mja .. just nu vill jag helst inte att mamma ska existera. engla har en förmåga att använda det framför varje fråga eller påstående också. hon kan inte bara huxflux berätta något utan hon ska starta med 'mamma' och jag måste svara "ja" direkt, annars blir hon som en repad LP .. gah idag har jag inte tålamodet och idag BÖR hon inte vara understimulerad och JA jag ger henne uppmärksamhet och lyssnar men det går till en gräns då det blir extremt tjatigt.

idag har vi lagat mat ihop, gjort tiaror och lekt. nu har jag satt mig ner i soffan och hon har satt igång med det eviga ropandet .. gah! är det jag som är en hemsk mamma som känner att det kittlas i hela kroppen och hur irritationen stiger och frustartionen med den? det är liksom för mkt just nu .. hon är så på så jag ibland helst vill sjunka igenom jorden .. böh!

j a g  o r k a r  i n t e

Kommentarer
Alexandra

jag kan ju inte uttala mig egentligen - barnlös som jag är. men jag förstår frustrationen och irritationen! jag tycker det är skönt att läsa att inte allt är perfekt hela tiden som vissa bloggar utger sig för att vara. skönt med lite verklghet! :)

tack för din ärlighet! och det är klart att du får lov att skriva och känna så - helt naturligt!

KRAM

2010-07-28 19:46:29 http://thesmalltowngirl.blogg.se/
Petra Bloggar

Hahaha! skrattar igenkännande



Ibland är kidsen verkligen gratis och det är ju tur att de är så söta när de sover <3



;-)

2010-07-28 20:25:45 http://www.petrabloggar.com
Maria

Ja oj oj oj.. asså fyyyyy vad trött man kan bli. Jag har haft såna dagar halva sommarlovet med 3 uttråkade barn hemma.. spelar ingen roll vad man gör heller för det är alltid nån av dom som inte tycker att just det man hittar på är roligt. Svårt att behaga 3 st i olika åldrar och kön.. Så jag FÖRSTÅR dig totalt, heltåhållet ABSOLUT.. ;-)

Ibland måste man älska när dom sover... ;-)



Kramar!!!

2010-07-30 08:48:28 http://livetmedtre.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback