sollentuna c

2010-02-02 | 18:54:41

IDAG GICK fröken och jag upp vid sex tiden, "mitt i natten är det mamma, det är kolsvart!", sa Engla direkt. Anledningen var förståss att vi skulle till sollentuna c och Engla skulle plåtas för en kampanj för just sollentuna c.

 

Plåtningen blev lång men rolig. Engla har fått spexa låss, leka och rita på bilderna. De ville ha "levande" bilder och det kan jag lova er  att det blev :) riktigt fina också! Dock så blev det en lång dag 7-14, kanske mest för mig då som bara gick med och såg glad ut, haha.

 

Jag har en hel del bilder samt en film från dagen på min mobil men det visar jag vid ett annat tillfälle! Ni får nöja er med detta och snart, inom några dagar/någon vecka så är fröken i tidningen (DN, SVD mm)! Håll ögonen öppna!



 


Kommentarer
Maja

Åh va roligt med en sån här typ av reklam/kampanj! Du får länka/visa bilder i bloggen sen så vi norrbor som varken har dn eller svd får se en liten bit vi med! :-)



Du, har du tid och lust får du gärna kommentera mitt inlägg om softshell-jacka på min blogg.. Funderar på vad för jacka som är bäst att köpa till Jonas, tänkt att tåla lite regnstänk och funka som vår och höstjacka (och kall sommardag/kväll).



Kram!

2010-02-02 22:18:04 http://majao.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback