sjukdag 4

2010-02-23 | 10:36:18


 

 

min lilla koppa har hållt låda sedan 4 imorse! jag försökte få henne att somna om fram till halv sex genom att sjunga, små prata osv men ingenting hjälpte, hon skulle upp. barntv fick åka på och jag har legat brevid och försökt somna om fram till halv tio men aldrig riktigt lyckas = jag är helt sänkt.

 

engla är dock vid gott mod och sitter nu och leker med sina polly pocket, en riktigt favorit här hemma. hon har även fått i sig lite yoghurt och kokosboll, jej! igår åt hon inte mer än några skedar grädde (ja min dotter ville enbart ha grädde), ett par bitar pannkaka och en hel massa vatten.

 

idag ska vi bara vara hemma,  såklart, och mysa och försöka att inte klia på kopporna som blivit till skorpor. jag tror nog jag lyckas hålla mig borta från kliningen, värre med engla ;)

 


jag börja mitt nya liv idag, det ni! mer om det sen ...


Kommentarer
carro

så många koppor hon har fått stackarn! Att hon i alla fall får i sig lite mer är väl ett tecken på att hon mår lite bättre kanske, förhoppningsvis! Hoppas på det i alla fall! -klia lugnt!

freja

hoppas hoppas hoppas att febern går ner nu så hon kan flyttas till södermalm! haha och att mattias kan få dela föräldrarbördan (och att ego-freja får träffa engla innan hon åker! ;D ..)

2010-02-23 11:28:07 http://stocktownstories.blogg.se/
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Usch så många koppor hon har!

Lider verkligen med henne...minns att när jag var liten och hade vattkoppor så hade jag och många utslag...



Hoppas att febern går ner och att hon kryar på sig!

Kramar

2010-02-23 13:31:37 http://edvinsmamma.wordpress.com
Hondjur

Stackars lilla Englagos. Det måste vara hemskt! (samtidigt som det kan vara bra att dom kommer "såhär" tidigt) Men fyyyy, vad det måste klia! Jag lider med henne! Sannisen skickar krya-på-sig-kramar!!

2010-02-23 15:06:22 http://sagoelin.blogg.se/
LadyLajsa

Usch då! Stackars liten, hoppas det går över snart, så hon slipper plågas mer av dom... :(

2010-02-23 16:18:24 http://ladylajsa.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback