lånelöfte!

2010-02-03 | 08:03:19



NU ÄR
det klart; jag fick lånelöfte!! Jag fick det till störtst del själv men förskoleavgiften ställde till det med ett par hundralappar. Jag går nämligen back (utifrån konsumentverkets räkningar + nordeas) ett par hundra med förskoleavgiften/månaden om ränta går över 8% (den har gjort det en gång på många många år).

Jag tycker ändå det känns tryggt att vi räknat på det och att de handlar om ett par hundra, inte mer! Och då är min/Englas lön från tex vår agentur inte inräknat eftersom den är sporadisk osv. Sen har jag sprande som inte heller är medräknat. Men iaf: Vi skulle klara oss själva!! Med en rätt hög hyra och inte minimala amorteringar :)

Mamma och pappa kommer stå på en liten liten del av lånet som 'medlånare' för att säkra att pengarna kommer in varje månad :) Känns helt OK det med, herregud det skulle ju aldrig hända att ja inte skulle betala! Jag får väl sälja Engla på blocket eller något om det krisar ;)

Sen har jag ju C som också kommer betala, såklart. Men det får man inte heller räkna med när han inte står med som lånare. Men allt löser sig känner jag nu! Dock så blir det nog inte lägenheten här  över då den har gått upp lite väl. Men kanske om det är ett plus med snabb inflytt o direkt kontraktskrivning? Annars letar vi vidare!

Kommentarer
Mathilda

Grattis! Vad härligt med ett lånelöfte! Och du ska se att du finner en bra lägenhet om det nu inte skulle bli den ovan. :)

2010-02-03 08:20:11 http://enannandelavstockholm.se
Maja

ÅH GRATTIS, va härligt för er! Nu är det ju "fritt fram" och inte behöver du bekymra dig över att du har tre månaders uppsägningstid hemma heller, haha. Det är ju bara att ösa!! :-) Härligt!



TACK för dina tankar kring jackor. Det blir nog en vindfleece till Jonas iaf.. Men vi får se om vi köper skaljackan. Tidigare har vi använt fleecen till 80% och när det regnar kan han ha regnjacka över som han redan äger i bra storlek. Fleecen är ju grym.. Me like! Det "jobbiga" just nu är bara att bägge killarna har set i storlek 92.. i-landsproblem att de drar samma size men inte är lika gamla! Måste försöka få Jonas att "hoppa över" en size och ta 104 snart, haha.



Kram!

2010-02-03 08:21:50 http://majao.blogg.se/
Alexandra

Grattis!! Åh va skoj! Håller tummarna för lägenheten nu!! KRAM

2010-02-03 08:48:11 http://masoou.blogspot.com/
marie

Vad kul! Hoppas ni hittar nåt fint :)

2010-02-03 09:17:17 http://smakottar.blogg.se/
carro

Fytusan så bra den verkar vara, himlans bra planlösning OCH KLÄDKAMMARE! Lite avis.

Sara

åh! jag längtar oxå efter att flytta hemifrån. :) hoppas ni hittar en jättemysig o fin lägenhet ^^

2010-02-03 16:08:37 http://helgur.blogg.se/
emmy

Congratulations!!! I look foward to seeing you and your adorable girl in the new place!

Anna

Åhh va roligt, grattis! Håller tummar och tår för att du nu får den lägenheten eller hittar en annan bra!



Kram kram

2010-02-03 21:49:28 http://anderssonlindstrom.se
Jeannine

Det är så kul att ni är på väg mot ett eget boende nu=) rooosa golv!!

2010-02-04 07:18:39

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback