kalas dax!

2010-12-12 | 09:16:50


många paket var det och massor av gott fika ♥


nikki fyllde ju ett år i fredags :) att den lilla spädisen blivit en liten tjej på senare dagar är faktiskt riktigt svårt att förstå. det här året har gått i raketfart och jag säger som alltid att det är på barnen vi ser att tiden springer. d blir äldre, utvecklas och går igenom olika faser i livet medans de känns som vi står och ser på och stampar.

jaja!
nog me självömkan ;)

jossan hade bakat lussiar, gjort barntårta och fixat! blev en riktigt mysig eftermiddag och nikki stod i centrum och gick från famn till famn. hon vet vad hon vill den lilla donnan! haha .. hon kör med ill-tjut taktiken! engla och nova ockupperade novas rum och lekte o lekte tills mormor och nannie tog dem i varsin hand och åkte hem till dem!

den här helgen, eller ja lördagen, har nämligen varit vigd till mormor och nannie forever. det har bakats peppishus, lussisar kanske? satts upp tomtar och piffats - och självklart så var engla och nova med :) lyckliga!


Kommentarer
Emma

Vilka söta små silvertights! Mums med gott fikabröd, fick mig genast att fundera på vad söndagsfikat ska bestå av idag ;-)



KRAM!

2010-12-12 13:43:10 http://emmawelin.blogg.se/
Angelica

Finingar!! Visst är det din dotter som är med i Lindex-relamen med alla fina jul- och nyårskläder?

2010-12-12 15:00:53 http://hardworkingwife.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback