i ♥ the 80s

2010-12-03 | 18:14:23

 

imorgon hurrnini så vankas det 30 års fest med just 80 tals tema! åh .. jag måste medge att 80talet är det absolut värsta årtalet och fulaste oxå för den delen, klädmässigt. damn säger jag bara, hur såg folk ut!? jag är stum ..


axelvaddar, högamidjor, kornblått, toffsar på sne, neon, bodys över tightsen, färgglada sminkningar och skärp i midjan. visst att mkt av detta är sådant som idag har kommit tillbaka men då i en ny - snygg, tappning. herrejösses vad folk såg ut på den tiden. rena cirkusen ju! jag har sett bilder på mamma när hon springer runt i någon hsyterisk permanent och sparkdräkt i rosa -japp, med skärp i midjan! den var liksom i mjukis tyg! no words needed.

 

herregud

vilken cirkus!

 

jag har väl en liten vag tanke om vad jag ska köra för stass men altså jag kommer inte kunna förmå mig till det hemskaste hemska utan kommer nog köra en 80-tals goes 2010 outfit .. lite nytänkande .. haha eller nått? kommer sluta med att jag krullar håret, har sne toffs, hårband och body .. hjälp! hur ska det här sluta.


Kommentarer
Erika

Lite läskigt dock att man kan vara så otroligt lika varandra utan att ens vara släkt :). Time will tell om ni får se några kloner av er själva ;). Jag skulle bra gärna vilja se min klon jag med men hjälp vad chockad man skulle vara! :P



Bloggdesignen blev helt underbar förresten!

2010-12-03 21:07:09 http://mylittlewords.se
Anonym

härligt emily! Jag giller 50-tal det är härligt med dess inrdeing o mode!! 80-talet kommer säkert i framtide.var inne o just upptäckte ny sida nice one!!!

2010-12-03 21:51:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback