this day

2010-04-17 | 10:07:02

engla här om dagen , min söta !


idag har jag en ledig lördag, wawawiwa! det har inte hänt på flera flera veckor så jag känner mig lite exalterad.

engla har sovit hemma hos mamma inatt, jag slutade så sent igår så det var likabra :) jag tror inte lilltösen klagar på den. vi ska hämta upp henne (och alla minimax som vi hämtat) om någon timme och sen hem och fixa & trixa lite. jag ska försöka få upp lite tavlor på väggarna och eventuellt en ny 'stol' till vardagrummet ska in.

ikväll så blir det tidig middag med jeannine, fredde och junie. jag ska slänga ihop den här kycklingpajen och j skulle göra en köttfärspaj. ska bli mysigt så kiddsen får leka av sig lite ;)

senare kommer min liza och dricker lite vin med mig här hemma. ska bli mys att bara snacka skit och vara. DET är den stora skillnaden på att bo 'själv', folk kan komma och gå som de vill. man bestämmer själv vem som ska komma osv. det är så otroligt underskattat.

Kommentarer
hondjur

Så himla glad för dig och nya lägenheten gumman! :) Ni verkar få det underbart! Du och lilla mysfamiljen! Storkram på Er och njut av din lördag!! Många varma kramar från ett stormigt Göteborg!

2010-04-17 11:57:07 http://sagoelin.blogg.se/
carolina

nu har jag bott hemifrån i 4 år, men JA, det var så skönt!! eller att bestämma vad man skulle äta typ :)



hon är så söt din lilla donna!! :D

2010-04-17 17:26:52 http://acarolinas.blogg.se/
Carro.

Håller med dig fullt ut! Det är verkligen helt sjukt underbart att man kan bestämma själv om besöken och att man själv också kan komma och gå hur man vill utan att alltid berätta vad man ska göra. Och att man kan göra alla hemmasysslor precis när man vill också! Massa bra fördelar med att ha eget minsann! =)

Erika

hon är så fin!!!!



KRAM


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback