home sweet home!

2010-04-28 | 09:25:13


igår var det som känt begravning. det är nannies (min mammas mans) mamma som gått bort för ett par veckor sedan. hon hette eivor och vi träffade henne och hennes man ove (nannies pappa) många gånger när det tog båten från gotland till oss eller under sommar halvåret när vi begav oss över och tillbringade en vecka eller två i lägenheten i deras hus.

det var en otroligt fin och personlig begravning med väl valda sånger och en präst som var snudden på fantastisk! efteråt så var det fika i en lokal vid snäck där nannie sa ett par fina ord om sin mamma ♥

efteråt så åkte vi tbx till 'gotland', som engla säger = vårat hus på gotland. där packades det och sedan tog vi båten över till nynäs igen. det blev en dags tidigare hemfärd än vi hade tänkt oss, mest beroende på att alla andra åkte med den färjan och sen också för att jag behöver landa lite hemma och fixa tills vi styr kosan emot NY på lördag :)

nu är engla iordning och hon har klätt sig alldeles själv, kombon kanske ni får se sen om ni har tur ;) hon ser ut som en vandrande färgpalett dagen till är, men barn är väl barn ? det man trivs i ska man såklart få ha :) vi ska iaf till dagis nu och sen ska jag hem och tvätta, fixa och ha mig!

Kommentarer
Frida-Fantastiskamamman

Vad skönt att allt gick bra igår!!

Härligt att vara hemma i några dagar innan resan till NY...

Hihi ja du här hemma väljs det kläder själva & det blir den ena kreationen färggladare än den andra...

Kramar<3

Mammaxtre

Vad fint att begravningen blev en personlig cermoni.



Ett fint avslut och farväl vill man ska bli av personlig prägel.



Må så gott

2010-04-28 21:04:59 http://mammaxtre.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback