slut som artist.

2009-10-03 | 21:41:34
BÅDE JAG och Engla är efter en fartfylld dag OCH kväll helt slut som artister. Dagen har bjudit på en hel drös av olika aktiviteter inne på jobbet, modevisning mm. Jag kommer visa er en hög med bilder imorgon men nu finner jag varken ork eller motivation.

Nu på kvällen upptäckte jag att Englas prick, som hon haft på benet, började tömmas på en vit knepig sörja. Det verkade inte göra något vidare ont men när den väl var tömd så blev det två obehagliga hål rakt in i benet kvar på pricken och det började efter en stund rinna blod. Det blev för mig, Engla och C att fara till akuten för att få en närmare titt på spektaklet. Doktorn kikad, mot Englas vilja, på pricken och tyckte vi skulle åka till ALs kirurg imorgon. Han trodde absolut inte att det var någon fara men han ville inte ta ett beslut om pencelin eller om de skulle öppna pricken för att tömma den mer för att undvika mer infektion. Så ja, vi får se imorgon men det känns alltid skönt att någon kikat på den.

Nu ska vi sussa gott i sängen och drömma sött!



Mitt ♥ med pricken för någon vecka sedan.


Kommentarer
nina moster

min lilla fina engla skrutta hoppas det lugnar sig under natten. pussisar till båda

2009-10-03 21:46:58
ina-bina

Ajaj, ser ut som en inflammerad mollusk...? :/

2009-10-03 23:36:28 http://inabina.blogg.se/
carolina

stackars liten! vilken rejäl prick! ser ju ut som en böld. får se till att hålla den ren, lufta den emellanåt också?

2009-10-03 23:56:42 http://acarolinas.blogg.se/
Emma

hej!!



Min dotter hade så när hon va liten och det var mollusker.Blev oxå ett "hål" in där vid såret,, skit läbbigt men det har läkt fint och nu har inga prickar alls kvar! MVH E

2009-10-04 08:33:39

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback