morningglory!

2009-10-02 | 08:34:03



HÄR HAR vi varit upp och hoppat sedan sju och Flingan ligger och kikar barntv och jag har suttit och skrivit av mig i min låsta blogg beträffande vårdnaden. Jag känner att jag har ett enormt behov att spy ur mig lite galla och nu känner jag mig lite lättare om hjärtat.

Today; dagis för fröken med löken och jobbe för mig. Jag börjar inte förens vid lunch så vi passar på att mysa nu på morgonen med lång frukost och bullar. Idag kommer jag ha ungefär en miljon saker att förbereda inför imorgon. I will tell you later whatsup!

Gottis frukost hos syster igår (bild)

Kommentarer
Elin (Edvinsmamma)

Vilken lyx med bullar till frukost!

Kanske man ska passa på att baka lite själv nu när Edvin är sjuk och vi sitter hemma? :)



Kramar

2009-10-02 09:11:43 http://edvinsmamma.wordpress.com
E

Jag kan inte förstå vad du ska "spy galla" över. Det är en SJÄLVKLARHET att man ska ha delad vårdnad. Det handlar inte om dig utan om vad som är bäst för Engla. Det är enbart själviskt att vilja ha hela vårdnaden när man har TVÅ föräldrar som även är bra sådana. Tack för en fin blogg annars! Kram E

2009-10-02 09:25:41
Myran

Åhh, vad gott med kanelbullar! =)



Nej, hoppas inte heller "som man bäddar får man ligger" stämmer in på mina problem. Iallafall inte de där jag har problem med ett ex.

2009-10-02 10:03:02 http://zebramyran.blogg.se/
emily

E - Nej du förstår nog inte det eftersom du inte VET. Och nej det är ABSOLUT ingen självklarthet att man ska ha delad vårdnad, då hade vi väl haft det idag om det var på så vis? Jag ser till ENGLAS bästa och lägger inget ego i detta, jag personligen vinner INGET på att ha ensam vårdnad utan jag har det av hänsyn till Engla.



Så har du mer att komma med i denna fråga så kan du hålla det för dig själv eller INTE läs min blogg. Detta är inget jag kommer skriva om mer i denna blogg då det är FÖR personligt och av HÄNSYN till min dotter.

2009-10-02 10:20:14 http://emslo.blogg.se/
Rebecka (juridik studerande)

Vad jag har förstått så har englas pappa henne på helgerna? Och att låta honom ha henne på helgerna men inte dela på vårdnaden är ju lite konstigt kan jag tycka. Jag menar, vad kan han ha gjort om du låter honom ha henne på helgerna men inte gemensam vårdnad? Borde det inte vara tvärt om, att han kan få ha vårdnaden men inte träffa henne?

2009-10-02 12:08:03
Melanie

Det var så lite, kände att du behövde den:)

Bilden ser ljuvlig ut, gud så sugen jag blev på bullar nu, måste baka! kram till dig!

2009-10-02 14:45:16 http://matochmuffins.blogg.se/
Josefina

Med din senaste kommentar låter det nästan som att du påstår att Mattias inte är kapabel att vara vuxen och ta val som ser till Englas bästa? Du kan i alla fall inte påstå att jag inte vet hur ni har det, jag om någon har sett det från två håll, jag vet och jag måste hålla med föregående talare att det mest verkar vara en självisk akt från din sida.



Jag och A är långt i från att komma överens men det är fortfarande nyttigt att ta val utifrån att ha diskuterat med en annan part som kanske är av annan synpunkt, då kan man vidga sitt tankesätt.



Eftersom att du skriver om detta i din blogg så tar jag mig rätten att kommentera det.

Och jo jag läser din blogg, och jo jag kommer fortsätta med det även om vissa saker "stör" mig. Jag väljer inte att läsa bloggar som bara håller med mig och min livstil, tvärtom, jag läser bloggar med stor variation och ofta och gärna bloggar som provocerar mig så den kommentaren är onödig att slänga ut till mig oxå. Tycker det är en konstig inställning att bara acceptera kommentarer som håller med dig och klappar dig på kinden, att överhuvudtaget inte kunna bemöta kritik utan att be folk vara tysta och säga åt dem att inte läsa bloggen? Hur ska man då någonsin kunna lära sig något om sig själv?



Josefina

2009-10-02 15:32:42 http://zackster.blogg.se/
Emma

finns det möjlighet att en trogen läsare kan få lösenordet?



/Emma

2009-10-02 19:05:20
S

Jag undrar, likt Emma här ovan, om man möjligen skulle kunna få läsa den privata? Har följt din blogg lääääänge. Men bara OM du vill? Har nämligen inte förstått om den bara är till för dina anhöriga eller om du ger ut lösen men att du vill ha koll på VILKA som läser.

Maila isf.



Ha en härlig helg och HOPPAS att det löser sig till det bästa i vårdnadsfrågan.



2009-10-02 21:37:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback