Friday.

2009-10-09 | 21:53:26

HAR JOBBAT
12-20 idag. Riktigt lugnt och skönt har det varit, lugnet före stormen hoppas jag på. Jag hoppas vi kommer ha massor att göra imorgon och ett härligt gäng med glada kunder. Det är något av det bästa med mitt jobb faktiskt, det får en att orka lite till och ge liiite mer. Ett exmpel är att vi i vår butik har en rätt så 'nära kundkrets' så man börjar känna igen folk och folk blir glada när man är där eller när man hjälper. Dom kan säga saker som att "åh vilket tur att Du jobbar, vi som behöver hjälp". Det värmer så mycket att bli igenkänd och kanske lite behövd också?

I helgen är det M helg så jag är barnfri. Det känns skönt att kunna jobba utan det dåliga samvete som vi alla föräldrar har när vi måste lämna våra barn. Men jag saknar redan Plingan och undrar hur det ska kännas att sova utan henne i sängen (hua, en ovana vi har.. den måste bort snart..men ack så mysigt) skönt att jag har min C att stryka över håret och pussa på nästippen, hihi.

Såhär ser man ut om man heter Emily eller Engla på morgonen.

Kommentarer
Sessan ☆

Hoppas du får en skön helg & klarar njuta den utan att sakna prinsessan alltför mycket.



STOR kram & njut kärleken :)

2009-10-09 22:25:14 http://sessanochprinsessan.com
ina-bina

Så där ser man ut på morgonen när man heter Ina också :P

2009-10-09 22:41:59 http://inabina.blogg.se/
Marlene - Mamma till Ned

Skönt att du trivs med ditt jobb! :)

Önskar dig en mysig helg.. Kram

2009-10-10 10:21:17 http://smarlene.blogg.se/
carolina

ja, att sova själv är inte roligt alls =( hoppas du får en bra dag på jobbet! =)

2009-10-10 12:15:01 http://acarolinas.blogg.se/
Livet med tre (Maria)

Vad jag känner igen det där.. Jag älskar oxå mitt jobb och et är absolut kunderna som gör det. En stressig Lördag kan nog vara bland det roligaste som finns och visst känns det speciellt när kunden kommer tillbaka för de fick så bra service förra gången. Jag har jobbat på JC med deras barnkläder i nära 6 år och jag hade såååå många stammisar. KUl när man nästan fått se de barnen växa upp :-)

Sen att man har egna barn har oxå gjort att jag blivit bättre på mitt jobb för du kan hela tiden relatera till vad du själv använt till dina barn, hur plaggen är i stl och funktion tex. Det måste väl du oxå känna.. att du har användning för dina egenskaper som mamma i jobbet?När jag kommer tillbka från mammaledigheten är tyvärr min avdelning borta eftersom JC slutat med barnkläderna.. det är skiiiit tråkigt :-( Men nu får jag o andra sidan en chans att lära mig nåt nytt, att jobba med att hjälpa våra vuxna kunder istället. annars finns det ju alltid P.O.P butikerna.. Om jag saknar mitt jobb för mycket ;-) Hoppas du kunnat sova bra utan din lilla flinga ;-)

Kramar!!

2009-10-11 07:43:03 http://livtemedtre.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback