varma fötter

2009-11-14 | 10:39:46



PÅ LANDET
snackar vi ingen golvvärme och 20+ innomhus inte. Här är det kalla golv och vedspisen i köket som förser oss med värme. Detta innebär att både stora och små fötter lätt blir kalla och de är faktiskt först nu jag verkligen ser funktionen med våra olika ull-strumpor som finns på jobbet. Jag har alltid tänkt att det räcker med vanliga bomullsstrumpor men ooonej.

Innan vi åkte övet hit till öin så gick jag förbi pop i västis och köpte upp mig på ett par ullfrotté sockor (bild ett) samt ett par tunna ullstrumpor till Engla (bild tre) och nu kan jag lova er att jag ångrar att jag inte var smart nog och köpte ett par till mig själv! Engla har sedan tidigare ett par raggsockor, dock ej polarn o. pyret men det är också otroligt mysiga att slira omkring inomhus i, se opp så ni inte halkar på ändan bara! Det bästa är att våra olika ullstrumpor går ända upp till storlek 39, jag har redan ringt jobbet och lagt undan tills vi kommer hem, haha.

(klicka på bilderna så kommer ni direkt till polarn o. pyrets hemsida där jag lånat bilderna.)


STRUMPOR STRUMPOR STRUMPOR STRUMPOR



Kommentarer
Yazmina

Sv: Åh, din dotter är lyckligt lottad :) Så himla fint namn!

Okej! men de var faktiskt väldigt lika ;)

2009-11-14 10:58:54 http://yazmina.se
ina-bina

Raggsockar är förmodligen det allra mysigaste plagget som finns, det är ju bara så charmigt :D har specialbeställt ett par från mormor i julklapp, hehe :P



Den där människan är en nobody som jag handlat smyckestillbehör av (vad jag inte visste innan, var att hon tydligen är ökänd bland pärlbutiker på nätet). Hon påstår att jag och min pappa mordhotat henne eftersom jag inte fick min beställning trots att jag betalat. Erhm...? ;)

2009-11-14 11:20:23 http://inabina.blogg.se/
vintageretroprinsessa

Älskar deras ull sockar :)

Alla barnen har dom :)

ska dock köpa ett par till till Bambi flickan :)



kram

2009-11-14 20:06:54 http://bambii.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback