the week

2009-11-23 | 22:59:07

Måndag.
Sovmorgon med Engla & sedan off och jobbe jobbe! No more.

Tisdag. Upp och hoppa! Öppning, vilket innebär tidig morgon och tidig eftermiddag/kväll. Syster ska till stinsen och shoppa och min 'svärmor' ska dit och färga håret så det bjuds på besök. Efter jobbet ska jag skynda till dagis för att hinna hämta innan klockan slår 17.00, kvällen är oklar.
Onsdag. LEDIG! Med stora bokstäver. Ska försöka kombinera fotografering av systers mage, som förövrigt är stor nu, och färgning av mitt hår. Brown goes blondie again, yiha! Syster har förövrigt gått till exakt den dagen då Engla klämde sig ut 36+2 imorgon. Magiskt datum, tss.

Torsdag. Jobbar mest troligt kväll vilket innebär mysmorgon och sen kväll. Hade en liten tanke på att hinna på en grand opening i struegallerin (berättar mer om den imorgon) på morgonkvisten om jag hinner.
Fredgag. Syster fyller femton! Hurra! På kvällen är det släktismiddag men jag är bortbjuden till en kollega på mat och vin så för mig blir det anslutning senare och Engla babysitts av mormor och Nannie.
Lördag. Jag och Engla ska in till jobbet och 'jobba'. EMD spelar i Stinsen och vi ska ha lite happenings med julpyssel och glöggmys i butiken. Anslut er gott folk! På kvällen lär vi stupa i säng jag och lillan min.
Söndag. Barbie i stinsen, gå, jobba? Vet inte alls hur den dagen blir, men det lääär visa sig!

Kommentarer
Jeannine

Söndag!? Junie ville titta på Barbie;) Vi hörs om det väl?? KRaam

2009-11-24 07:27:21
Emily

Jeannine - Yes box! :) Engla är också taggad! Vi hörs närmare helgen. kram!

2009-11-24 08:23:38 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback