mot mörkare tider

2009-11-02 | 20:56:35
ÄNTLIGEN ÄR denna dagen snart över. Jag vet inte om det är mörkret, vädret eller dålig sömn som gjort mig som en halv zombie, men jag har varit konstant trött idag. Dock så piggade jag upp både mig och min fina kollega Sofie med smörkola kaffe och kardemumma kaffe till fikat i eftermiddags, mycket gott! Tips till er kaffe-lovers!

Efter jobbet bar det av till dagis. Det var KOLsvart ute när jag gick ut från centrum och jag fick en liten smärre chock. Jag som fortfarande lever på någon slags sommartid och förväntar mig nästan att det ska vara ljust ute när jag slutar åtta också, förstår mig inte på det här mörkret. Är tanken med detta mörker att göra oss sega, trötta och allmänt på dåligt humör? Visst att det är mysigt att tända upp med ljus och mysa men det känns ändå som att dagarna är milvis kortare.. suck.

Efter pannkakor med grädde och sylt så badade min lilla och jag plockade och städade på rummer. Nu sover hon gott och jag har tagit mig ett långt bad och har nu krupit upp i sängen främför tvn med te och ljus, vad gör man inte?



igår hade vi myskväll hos Liza med soppa och mackor framför tvn. mm!


Kommentarer
Hondjur

Mysflickor!

Själv måste jag säga att jag älskar den här tiden på året. Den gör mig lugn i själen.. Konstigt kanske men sant.. Jag älskar de mörkgråa eftermiddagarna och svarta kvällarna.. Underbart helt enkelt!!

2009-11-02 22:05:13 http://sagoelin.blogg.se/
vintageretroprinsessa

MYS PYS :)

Älskar att krypa upp i soffan mysa med barnen :)



ha en toppen dag

2009-11-03 09:20:52 http://bambii.blogg.se/
Marlene

Mys =)

2009-11-03 12:42:22 http://marlenesdesign.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback