veckans outfit?

2009-06-14 | 10:41:51


Hm.. Ja efter att ha studerat vädret så ser det onekligen ut som att vi får leva i regn den här veckan. Tur för mig är att jag här om dagen köpte mig en svart regnjacka och igår ett par svarta stövlar så jag är garderad!

Blev till att ligga i sängen igår för mig och C. Jag höll fast i chipsen och han i godiset, sen somnade jag ju som alltid vid tio. Egentligen var vi bjudna på fesstligheter hos C bror som fyllde år men vi båda kände att vi INTE orkade ta oss ut. Blev mysigt iaf!

I kväll kommer C föräldrar hem vilket göra att vi nu kan lämna ansvaret för hunden till dem. Det har gått tiptopp bra men det är skönt att slippa ansvaret. Nu ska jag dricka kaffe och göra mig färdig för ännu en hetsig dag på jobbet (antar jag, genom att titta ut genom fönstret).


Jacka Lindex (rea) och stövlar dinsko (rea).


Kommentarer
Elin (Edvinsmamma)

Hoppas att det inte kommer att bli veckan outfit, för nu vill vi ju ha lite sommar! Men jag måste erkänna att stövlarna var riktigt snygga, såna skulle jag också vilja ha :)



Härligt med en liten "krutgumma", jag gillar också att prata med äldre. Det kanske är därför jag valt det yrke som jag valt? :)



Kramar

2009-06-14 11:08:36 http://edvinsmamma.blogg.se/
Maja

Superfin kappa! Synd bara att jag redan har både regnställ och regnkappa.. har svårt att motivera ett köp. Har typ likadana stövlar och de är grymma! Skönt med en stövel som är smal i foten och inte som gamla hederliga som man ska få plats med två raggisar i.



Elvira är nog ganska "bastant" med kraftig benstomme tror jag. Ingen mini iaf! Lilla Ella är typ åtta veckor nu och föddes ju i v. 30+3. De är inte hemma från sjukan än... men inom en/några veckor så! Har inte kunnat träffa lilla Ella än för jag/våra barn är ju typ alltid lite snoriga/hostiga så vi får se hur ofta vi kommer kunna träffas innan hon växt till sig ordentligt! Hoppas bara på att hon inte bli översuperduperinfektionskänslig som lite äldre.. jobbigt ju!



Nu ska jag och Jonas kolla på Pippi (favorit just nu!) medan Hannes och Olle sover middag! Från den 27/6 kommer vi bo hos mina föräldrar (som då är bortresta några veckor), då ses vi GÄRNA om ni är hemma! kram!

2009-06-14 12:04:39 http://majao.blogg.se/
a

vad är basic ? ;)

2009-06-14 12:12:28 http://amandawahlgren.blogg.se/
Petra

regn regn åter regn inge vidare kul:(snygga stövlar måste genast spana om det finns hos oss:)kram

viktoria

yes de e de verkligen. :-) O kommer nog bli enormt uppskattat av sonen längre fram i livet. OK jag älskar scrapbooking o kormakeri o pyssel själv då? Tycker du det är svårt eller inte orkar så kan du köpa tjänsten av mig, scrapbooking såväl som kort o annat pyssel. Hör i så fall av dig på mail. Ha en fortsatt bra dag. Mvh // viktoria

2009-06-14 13:39:16 http://viktoriahelena.blogg.se/
Lallis

SNyggt, snyggt:)

Kram Lallis

2009-06-14 16:33:07 http://knasigamamman.blogspot.com
engelsson

Haha..du rustar dig för vädret ser jag..snygga stövlar..jo jag ser verkligen framemot o bli plastmormor..tjejen e 25 o det e ca 5 månader kvar

2009-06-14 17:35:07 http://engelsson.blogg.se/
Frida

Här bärs det samma outfit ;D...

Hoppas att det gick bra på jobbet & att ni nu ligger nerbäddade framför tv:n

Kramis<3

Anna

Ja du det där är väl en perfekt outfit för en riktig svensk sommar :) Nä vi får väl hoppas att vi slipper allt för mycket regn framöver!



kram kram

Mia

Ooo vilka snygga stövlar.

Tänkte på det i fredags, då saknade jag ett par snygga gummistövlar när jag skulle promenera till restaurangen där vi käkade middag.

Inte helt optimalt med ballerinaskor när det ösregnar. =)

2009-06-14 21:08:31 http://sofielskar.blogspot.com/
MM

Men då! Jag som precis köpte en ny regnjacka! Den där var verkligen jättesnygg! Typiskt min otur!

2009-06-14 21:41:24 http://littlemissmagic.blogg.se/
Elle

Ja, jag bor i mina stövlat just nu. KUL sommar lixom! Tur att dom är snygga iallafall;)

2009-06-14 23:59:13 http://underbaringar.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback