jag ser det snöar!

2009-01-29 | 08:50:35

snö!


Nu är det mys frukost här och snön verkligen ÖSER ner utanför fönstret. Engla är måttligt entusiastisk. Kanske, kanske om det är tillräckligt med snö så bli det att ta pulkan som jag och Christian köpte till E när det sist var en massa snö. Dock så hann den aldrig invigas eftersom snön smälte lika fort som den kom. Hoppas hoppas!

Har en period just nu där jag har svårt att somna för att jag ligger och tänker på döden. Vet inte varför men jag har en viss ångest över att livet är för kort och att jag inte hinner med. Vill ju leva jämnt när Engla gör det, tills hon blir hundrafemtiotreår vill jag leva.. Men jag vet ju att så brukar inte fallet vara. Okej, lite tungt så här innan 9 på morgonen. Men jag är helt slut idag för att jag inte kunde få ro igår. Hoppas jag får snälla kunder.

Hej.

Kommentarer
SagoElin

Men lilla du.. Inte skall du tänka sådär! Fast jag förstår dig onekligen. Såg som sagt Bröderna Lejonhjärta igår och fylldes av en omåttlig mängd dödsångest och fasa över hur kort livet är, hur grymma människor kan vara och att man tar för lite vara på varandra och tiden! Dags att göra något åt det! Och ja, Engla är nog på tok för liten ännu .. men om några år :) Hon har ju flera bra i vänte då.. Mio min mio bland annat :) Hoppas du får en fin dag på jobbet sötnos!

2009-01-29 09:56:41 http://sagoelin.blogg.se/
Caroline

Börjar bli trött på snö o vinter nu. Ge oss sommar eller vår. Uteserveringar o solen som skiner i ansiktet. Yes, det är vad vi vill ha!

2009-01-29 17:25:56 http://carromeller.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback