I´m back!

2009-01-14 | 17:16:13
Lång väntan? Jaa kanske att den blev lite i längsta laget men det har varit full rulle med sjukdomar som varvat varandra både för min, Englas och Christians del. Inte allt för glamoröst men det är sanningen. För tillfället sitter jag med bihåls inflamation och Engla har varit febrig. Men det är bara dagens lägesrapport. Hua. Hoppas ni sluppit ifrån allt var influensa och vinterkräksjuka heter.

Har det lite ledigt idag och imorgon. Jag och Liza har suttit och små pluggat lite inför en redovisning som vi ska ha på fredag (första dagen i skolan på 2 månade!) Blir nog ganska så bra kan jag tänka mig, bara jag blir frisk och slipper gå på ipren dagarna i ända.

Med Engla är det, förutom sjukdomar över nyår och nu då feber, alldeles finemang. Fröken med löken har för bara någon dag sedan KRÄVT att inte ha blöja på natten så nu är den slopad. Måste medge att jag sa nej till en början, jag kände mig så otroligt hängig och orkade inte ens tänka på att behöva springa upp och byta kissiga lakan hela natten men hon stod på sig och är nu torr som sahara! Inte en droppe i sängen har det blivit. Jag tror faktiskt inte att det alltid är det rätta att  pressa fram något hos barn, sluta med blöja, napp, välling osv. Det mesta sker nog naturligt och när barnet självt är redo, som i detta fallet.

Nu ska min blöjfria och askungenklädda (se bild i föregående inlägg) donna gör något till middag. För mig spelar det ingen större roll vad det är då jag inte känt smak på snart en vecka.


på väg på julmiddag i december.

Kommentarer
Caroline

åh, älskar pälsen...så läcker!

2009-01-14 18:18:17 http://carromeller.blogg.se/
Sandra

Hej sötnos, äntligen tillbaka!!:-)

Hoppas allt är bra med dig! Nu var det verkligen 100 år sen vi sågs, så nu måste vi styra upp nåt snart!!!

Puss!

2009-01-14 21:48:37 http://sandris.webblogg.se/
Lotta

Så härligt att du är tillbaka =)

Tråkigt med alla sjukdomar, men det hör väl årstiden till !

Krya på dig o KRAM =)

2009-01-15 00:16:30 http://lisenj.blogg.se/
Alexandra

Roligt att du är tillbaka.. :) Ha en bra dag!

2009-01-15 10:39:06 http://alexandraaaa.blogg.se/
vintageretroprinsessa

snygging in päls :)))))

ha det finast

2009-01-18 11:26:04 http://bambii.blogg.se/
juliasbullar

jag är kär i din pälsjacka....



Har inte varit och kollat i bloggen nu på länge, eftersom du updat så dåligt där ett tag, men nu ser jag att du är igång igen :D och jag kommer läsa nu varje dag!



hoppas allt är bra, puus :*

2009-01-20 16:52:40 http://juliasbullar.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback