så e det med de.

2009-08-12 | 16:20:18





NU HAR VÄL ingen missat att min lilla fröken är i nya numret av mama? Trodde inte det heller. Tänkte visa några andra av det backstage bilder jag tog när Engla tog dessa bilder. Tidagare har jag lag upp dessa. Det var verkligen en rolig plåtning för alla inblandade. Engla for runt som ett yrväder och lekte med allt och alla, kanske speciellt lilla Rocco? Jag har efter att Mattias gick på en plåtning med Engla förra veckan som hon inte alls tyckte vara rolig eller fick ut någonting av bestämt med mig själv och hennes agentur att jag inte vill att hon gör några plåtningar där hon är enda barnet. Engla hade varit ledsen och tyckt att det var allmänt tråkigt och så ska det INTE vara. Detta är en rolig grej som jag gör med henne så länge HON tycker det är roligt. Det plåtningar jag gått på med henne, Scandic och två olika mama, har varit riktigt roliga och Engla har inte visat minsta tendens till att inte vilja så det är sådana vi kör på nu. Inga där hon är ensam. Och skulle det vara så att Engla blivit ledsen när jag varit med eller visat att hon inte uppskattade det så skulle jag sagt ifrån att det inte  går nu, man ska aldrig tvinga ett barn till sådana här saker. Vill dom inte så vill dom inte. Så är det med det.

Kommentarer
Amanda

Hon ser verkligen ut att tycka om mama-plåtningen iaf. och jag tycker det är roligt med barnmodeller så länge det är på de promisser du precis skrev. Att barnet också har roligt och att det är något som både barn och förälder kan få ut nåt av.



2009-08-12 16:39:54 http://creyla.blogg.se/
Fröken Viktig

jo jag såg bilderna i senaste tidnigen, funderade ett tag över var jag sett lilla tösen och så kom jag på att det var ju din tjej :) fina bilder blev det.

2009-08-12 17:41:48 http://www.frokenviktig.com
Anna

Kloka, bra och sunda ord!

Jag tycker att det syns på bilderna från senaste mama att hon mår bra och hade kul vid den fotograferingen.

2009-08-12 17:56:12 http://mammanochbebin.blogg.se/
Johanna UNG 2BARNSMAMMA

Vilken otroligt sund och bra inställning!! Hon är så fin Engla! Jag ska köpa på mig MAMA imorgon.. då ska jag snabbt leta fram lillfröken! ;)



Kramar

2009-08-12 19:08:41 http://johannajois.blogg.se/
Frida

Precis som du skriver ska såna grejer vara rolig för barnen annars kan det lika bra få vara.

Hoppas att du haft en bra dag trots vädret gumman.

Kramar<3

Anonym

Hallå, om jag inte missminner mig så fick du ligga och hålla i henne i sängen på Scandic reklamen ?

2009-08-12 20:24:58
barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

Åh jag måste köpa! Spännande :-)

Emily

anonym: haha, har du sett bilderna? Hur skulle det ha sett ut om jag höll i henne?? Jag låg på sidan om sängen, inget annat och Engla hoppade i den sängen tills hon grät av skratt. Men visst ville hon ha mig liggandes brevid på sidan. No probs med det :)

2009-08-12 23:13:03 http://emslo.blogg.se/
Elin (Edvinsmamma)

Självklart ska det vara på Englas villkor, och det är någonting som hon ska tycka är roligt! Och det blir det ju helt klart när det är andra barn med som hon kan leka med :)



Kramar!

2009-08-13 09:45:20 http://edvinsmamma.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback