blahblah girls.

2008-09-10 | 11:37:26
Vaknade med en värkande hals imorse och näsan var lagom täppt. Låg kvar i sängen och insåg att jag hade för ont för att gå upp och ta mig till skolan, gå tidigare för att hämta Engla och sen fara till Pappa. Jag tog bort den första aktiviteten för att linra lite. Tror det hjälpt för nu känner jag mig bättre och mindre stressad. Tror inte heller jag missar så mycket, känns som det är lite ältande av samma sak fast från olika vinklar.

Tog en bild med min mindre hela kamera. Motivet är de senaste inköpet.


Zara 799:-


Min agentur ringde precis och frågade om jag kunde göra ett omslag för en tidning som heter Campus som delas ut på Universitet bland annat. Jobbet är på Torsdag em och jag tror jag hinner det perfekt efter min vesit på dagis. Grymt!

Tappade något kärt här om dagen. Nägot jag sörjer rejält. Mitt Thomas Sabo armband med min kamera och gris berlock måste ha fallit av min handled. När jag satte mig på tåget så var det inte där längre, fast att jag vet att jag satte på det på morgonen. Är så ledsen. Armbandet var en present från C, kameran från mor och grisen från Siss. Sånt få man ju inte igen :( Okej, de kanske inte är super unikt eftersom det säkert finns i butik, men halå vem har råd med nya bara sådär? Jävla skit kvalité.

Hoppas ni har en fin dag i det gråa. Snart ska jag och E till Paps, åh va mys!

Kommentarer
Jessica

Hej Emily gumman,

det var väldigt många år sen.

Du får titta på facebook, har skickat ett mess till dig :) Hör gärna av dig!!



Kram

2008-09-10 11:41:10
SagoElin

Oh, coolt med uppdrag! Släng gärna in bilden här sedan. vore skoj :)

Och krya på dig och ha så skönt hos pappa .. passa på att bli lite ompysslad! :)

Kram

2008-09-10 20:54:35 http://sagoelin.blogg.se/
Jessica

ååh snygga:D

2008-09-22 22:48:26 http://whataboutjessica.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback