Det är bara du..

2008-11-16 | 14:15:57
Efter en hel dag med Anna-Karin och Lukas med allt från mjukpepparkaka till creme brulé begav jag mig in till Riche för att drinka en drink med J. Blev en knepig kväll där jag råkade springa in i Elin Kling som var exakt likadan klädd som mig (eller tvärtom?) jag har alltid gillat hennes stil, men jag skulle aldrig koppa någon, så det blev bara så fel.. Men men, efter lite suckar och stön så var jag på banan igen.

Det åts lite smårätter inne på Riche restaurang och någonstans där mitt i allt får jag sms från Lizas mamma Kerstin. "Liza har tagit fel på dag, hon kommer inte imorgon, utan på måndagmorgon".  Då har alltså min lilla Liza tagit helt fel på datumet och i taxin påväg till flygplatsen så upptäckte hon detta lilla misstag. HAHA! Tji fick jag som skulle hem tidigt och vänta på att K skulle hämta mig vid 06.45 imorse. Liza, Liza, kära Liza.. det är ta mig fan bara du som kan lyckas med något sånt här! haha.

Vi har redan hunnit med att räffs löv i trädgården och lekt ute. Snart kommer syster med Novisen. Då blir det liv i luckan vill jag lova. Sen blir det tidigt i säng för jag ska ta mig ut till Arlanda med tåget imorgon så inte Liza behöver stå där på Arlanda helt ensam med massa väskor och allt. Alla andra har ju jobb så det blir att åka hemifrån vid 6 tiden, hihi. Det är det värt.


Förvirrad Liza?

Kommentarer
Liza

åååh älskling, det är nästan så jag gråter en skvätt!! Du är världens finaste!!!! Snart ses vi!

2008-11-16 15:25:41
Jossan

ah va bra att du moter henne. Det kanns skont att hon har nagon med oppna armar och hjalpande hander. Det gor det inte

Lattare for mig att Slappa ivag henne men det ar ju alltid nat :)

2008-11-16 15:36:54 http://diamante.blogg.se/
MrsBlue

hej emily



jag plockade hem din vintermössa på tradera och undrar om det går fint att jag betalar dig den 26 nov? Så skickar du den efter det?



MvH MrsBlue

2008-11-17 22:44:22 http://martyshome.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback