skynda fynda!

2008-11-10 | 23:22:28
Har lagt in en hel drös med auktioner på tradera ikväll! Allt mellan storlek 62-98 och både kill, unisex och flickkläder. Massor av ytterkläder från bla Polarn och Pyret finns upplagda, allt med låg utgångspris. SKYNDA FYNDA, typ.

Imorgon ska jag lägga ut en massa vuxen kläder också men det hanns inte riktigt med ikväll. Sen är det skönt att dela upp det lite så man inte sitter med hundrafemtioelva mail nästa måndag.

Här hittar ni dem



Imorgon så ska jag följa med Engla till dagis. Ska bli riktigt skoj eftersom det är maskerad och Engla är hysteriskt exalterad. Det sista som gjordes innan läggdags var att vika alla nya fina maskerad kläder och lägga dem i en fin lite hög. Allt skulle vara perfekt inför morgondag. Älskling!

Kameran åker självklart med och det kommer komma upp massor av fina bilder här imorgon. Vad som fick följa med hem och agera maskerklädsel får ni också se då. 
Nu kallar sängen.

Pusse

Kommentarer
nech

ja, grymt häftig!

Det är en vinkyl enligt titeln, men jag använder den flitigt till mycket annat.

Bland annat öl och vin :)

i den övre delen, kan man få som max 6grader. Vilket är helt ok! På den nedre kan du få upp till 9-10. Röda viner ska man ju ha i lite mildare temperatur än vita viner.

2008-11-10 23:43:42 http://nech.blogg.se/
ina-bina

Vad dumt att det var för stort, men du måst ju lägga ut en bild på det du köpte istället, är jättenyfiken :D



Hon ska ha i början av April, så hon är inte så långt gången :)

2008-11-10 23:54:17 http://inabina.blogg.se/
Lina

Kan ju hålla med om att det suger att svettas och frysa om vartannat. Det är ju lite typiskt höst/vinter faktiskt. Jag hoppas Engla får en superkul dag på dagis med maskerad och allt. Ser fram emot att få se lilla prinsessan med utstyrseln på :)



Kram

2008-11-11 07:53:32 http://tesla.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback