glädje en tisdag.

2008-11-25 | 12:46:36

Vaknade faktiskt vädlgit utvilad imorse trots att jag la mig sent igår. Engla låg och kikade barntv en stund sen va de på med "Sammvetts klänninge" som Engla kallar sin Pop klänning i velour. Söt nöt har fått Lotta repliker på huvet. Fick bli att ta den alldeles för lilla pulka till dagis idag men jag insåg halvvägs att jag bör ta mig till Kista och BR för att inhandla en ny senare idag.

Nu håller jag på att för fulla bullar baka bröd till syster 14års dag på Torsdag. Den ska självklart firas med ett "litet" släktkalas med mat och annat. Juste, sjutton. Ska väl försöka hitta en liten gåva till hennes också när jag endå beger mig ut.

Jag måste bara få sprida lite sjuk glädje idag. Jag trooor jag lagt in detta förut, eller va det Liza? hm. Men det är så hysteriskt roligt (till och med sjuttielfte gången!!) så jag bara måste dela med mig av detta dagen till ära.


Kommentarer
Liza

haha hysteriskt :D



mailar dig om en grej nu...

2008-11-25 12:54:02 http://entvatankar.blogg.se/
JOLINE I Ensam och ung mamma till 2!

hehe ja jag får göra det :) aha i radhus ? :) lyxigt! hehe ja frakten är skönt att slippa. jag har blivigt kär i pop setet hos henne. rosa/brun randigt. så fint. anton hade ett grönt sånt då han var liten..



jag ska snart hämta anton å vi kommer nog åka pulka en liten stund för på torsdag skulle tydligen snön försvinna. så man får passa på ..

Anton pulka är i plast men har en rolig ratt på sig, som svänger av sej självt haha helt livsfarlig i backen.. men det finns ett gäng pulkor hemma hos mamma så jag ska leta upp en ny där :)



vi får ta en träff i pulka backen nån dag :)

2008-11-25 13:33:56 http://jlns.blogg.se/
ina-bina

http://inabina.blogg.se/design/?tmp=25154851



Där är ett smakprov än så länge, har inte hunnit så mycket för tydligen skulle vi åka iväg med klassen på någe kul. Säg till om du hatar det, hehe! (ärligt!) :P

2008-11-25 16:33:33 http://inabina.blogg.se/
Liza

Jag kan inte hitta min laddare till mobilen och hem telefonen är typ trasig eller något. Var det du som ringde förut?

Försöker lösa detta mysterium.



Älskar!

2008-11-25 20:12:19 http://entvatankar.blogg.se/
ina-bina

Mäh... dumt :( Kolla imorgon igen!



Tycker du om det? Jag kan göra om det om du vill! :P Men ville du ha en annan bild eller nåt där i menyn, eller?



Kram.

2008-11-25 20:59:41 http://inabina.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback