Update; Föllsedag

2008-03-12 | 10:08:40
Mellan 14.00 och 15.30 hade jag en riktigt riktigt hemsk födelsedag.

En kille här på jobbet krävde att jag skulle göra saker som han egentligen kunde gör själv och när jag skulle göra dom så gjorde jag självfallet helt fel. Så det blev en vända med tårar in på toaletten. Syster min tröstade och blev piss arg (eftersom det är för henne jag vikkar). Det lösate sig iaf och jag grät lite tyst i hissen påväg ut. Vet inte vad det var med mig och tårar igår men jag hade inte långt till dom vill jag lova. Sjukt jobbigt, en blandning av jag-håller-på-att-bli-sjuk och jag-har-faktiskt-MENS tårar. Men det blev bättre, jag lovar.

Jag och Lina sprang över till Riddargatan och jag fick en ny schysst infärgning och en lite mer flickig look på min korta klippning. "Lite mer rund än skarp och cymetrisk" som Marta uttryckte de.
Jag var mest flummig av kaffe och kunde inte hålla mig när receptionisten kom och skulle säga något till Marta "Jag mötte.."  började hon och jag kunde inte hålla mig
"Lassie?"
Lina tyckte iaf att jag var jätte rolig men dom andra tyckte nog mest att jag var störd. Okej det kanske inte lät så kul här men de va det då.

Sen skyndade vi hemmåt för middag och mys. Hemma satt Engla och kikade Madicken och förnekade faktiskt inte längre min födelsedag, men ingen täckning fick jag :(

Jag öppnade lite paketet innan middagen för pappa o Albin var sena. Tänkte stoppa in en bild ikväll men jag iaf säga :)

Jag fick 2 Thomas Sabo armband och en berlock som såg ut som en converse sko (ska byta de jag fick av mamma för det va lite bredare och jag vill ha de tunnare som jag fick av C)

Jag fick rosa gympaskor, linne från Monki, den där ursöta rosa koppen från Lagerhaus som jag länkad till för någon vecka sen (Liza är så uppmärksam så!)

Sen fick jag mascara, täckstifts grej, hudlotion och strumpor.

Av Lina fick jag en Shoots flaska, lakrits smak såklart, en LV bikini, silver band till mina solisar, strumpor och ett armband. 
Sen fick jag 2 olika blommiga linnen/t-shirts av C mamma, sååå sööööt!
Alla prisenter va super fina och jag blev så glad! Underbart att spendera sin födelsedag med sina närmaste, underbara vänner och familj. 

Måste bara tillägga att de var lycka när Albin och Engla återsåg varandra. Dom är verkligen så söt, efter åtta så började Englas humör tryta ikapp med tröttheten så då var det tyvärr slut på ormlekar med måttband.

Men somsagt, bilder kommer på sakerna ikväll!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback