Godmorgon!

2008-06-26 | 09:48:24

Solen skiner och idag var min enda lediga dag denna vecka! Obs! Var min enda lediga dag, men nu ska jag jobba. Jag ska enda ut till skärholmen och stöka runt. Den Indiska butiken är något extra.. de är en tillfärllig "summer shop" butik vilket innebär att alla andra butiker skickar en massa rea varor dit och vi nästintill har då bara rea. Och sen är det inte vilka människor som helst som gå där utan det verkar vara människor som måste ha de o t r o l i g t stökigt hemma. Slänger saker på golvet, kastar grejer i provrummen, lämnar gammal mat på bord och har sig. Not so nice.

Igår kollade jag och C på matchen, jäkligt bra match om jag får säga det själv, fast synd för turkarna ju :( Jag har faktiskt blivit lite engagerad i fotbollen i år, har tittat på hur många matcher som helst och har börjat lära mig vilka som spelar så och vilka som spelar si. Brukar annars bara bry mig om de Svenska matcherna.

Pratade med Ängeln nyss. Hon satt och åt frukost och likaså jag. Ja frågade om hon också drack kaffe varpå hon svarade "meeen maaamma, jag får bara dricka kaffe när jag blir stpr vet du väl!" Gulle. Miss you!

Kisses.


Kommentarer
SagoElin

Ha en fin dag på jobbet och lycka till med tanterna :)

2008-06-26 09:54:47 http://sagoelin.blogg.se/
Cassandra

Svar: haha, hon gör väl det :D Usch, tycker det är himla tidigt för att vara sommarlov, men med barn antar jag att man stiger upp sex? :P



Kram!

2008-06-26 10:02:00 http://unikacassandra.blogg.se/
Cassandra

Det var ju inte så farligt! Skönt att hon sover bra i alla fall :)



Kram

2008-06-26 10:09:14 http://unikacassandra.blogg.se/
susanne

Vad jobbigt...endel människor verkar då tro att man kan göra hur som helst under rea tider,,

2008-06-26 16:35:51 http://susannenorlin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback