Lina, glajjer & ett par skor.

2008-07-25 | 08:26:51
Livet består mycket av väntan just nu. Vänta på bussen som alltid är sen, sedan ställa sig och vänta på Roslagsbanan som alltid kommer prick och det är ju synd för hade den ocks varit sen hade jag hunnit med den innan. Efter jobbet så får jag vänta på tåget i en hel evighet och sen väl av tåget får jag vänta en ännu längre evighet på bussen. Inte trevligt, inte alls. Allt beror självklart på den obegripliga sommartidtabellen där inga tåg matchar bussen och vise versa. Suck.

Igår jobbade jag och jag kan lova er att jag hade att göra från öppning till stänging. Vi fick hur mycket varor som helst eftersom hissen var trasig i Tisdags så vi inte kunde ta emot några varor alls då. Men det var roligt och dagen gick fort. C kom och lunchade med mig, han är så fin!

Efter jobbet sprang jag bokstavligen för att hinna med bussen till Lina. Ja, hon är hemma nu min fina Lina, hur underbart är inte det? Vi åt gott, skrattade, drack vin och gav presenter. Okej, Lina gav och vi tog glatt emot :) Jag fick kanske värdens grymmaste glajjer och ett par sjukt snygga låga Converse.



Nu myser jag med min tok unge som dagen till ära ska gå i pyjamas till dagis. Det är ju sommar och jag tycker det är viktigt att barn får bestämma vissa (lite mindre viktiga) saker själva så jaa, resultatet blev pyjamas.

För tillfället så går E helt ensam på dagis med 2 fröknar. Hihi, så roligt när jag lämnar henne där och jag dirket märker hur hon börjar styra och ställa med dagisfröknarna som får sätta på cd skivor, ta fram målar grejer och vatten lekar.

Jaja, nu är det återigen dags för en dag på jobbet.

Love.



Kommentarer
VintageRetroPrinsessa

Åhhh myyy goood vilka snygga briller är på jakt efter dessa.

Okej jag erkänner lite avis är jag allt du får visa dom på sen

ha det finast

2008-07-27 13:15:13 http://bambii.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback