Shoppat.

2008-04-09 | 20:49:45
359561-428
(Denna kollektion säljs endast på Hamngatan-Sthlm, i en H&M butik i Gbg och på internet.)

Det var de här två topparna jag köpte idag från H&Ms Basic kollektion. Så jäkla nice kvalité, tunna och härliga. Perfekt i vår/sommar till bara tights och högklackat. Eller som jag har den gråa nu, med ett par "mjukis byxor" jag också råkade få med mig hem idag, från H&M trend. Dom är som ett par tights fast med sömmar över och under knät. Snörning i midjan. Skit sköna, och snygga till vardags eller mys.

Flingan sussar nu gott efter en mycket lång läggningsprosidur. Jag låg brevid henne i sängen (vi har bojkottat "ligga i egna sängen" grejen) och låssas sova. Hon ligger och små pratar/hotar Collin (hennes mjukis sköldpadda)  att han allt ska blunda, annars kan han inte sova. Så hon ligger där och säger "godnatt, godnatt nu Collin. Du måste stänga ögonen annars kan du inte sova" och trycker på honom och låter sådär arg som bara hon kan göra. Efter en stund vänder hon sig emot mig och säger säger "Mamma" upprepade gånger. Jag låssas sova. Då tar hon tag i mina ögonfransar och LYFTER upp mitt öga "visste att du inte sova", säger hon. Haha,  helt galet. Men men nu sussar hon.

Imorgon är det sista dagen på SJR för denna gång. Då blir det tyvärr(?) färre inlägg/dag, eftersom jag då inte konstant sitter framför en dator är totalt uttråkad :P

Puss

Kommentarer
http://TUMADRE.blogg.se

fina, kul att de inte säljs överallt.

2008-04-09 21:11:27 http://TUMADRE.blogg.se
Liza

haha hon är för söt

2008-04-09 21:33:06
Lina fina

vill ha :) älskar dig

2008-04-09 21:46:16

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback