långhelg!

2011-06-07 | 09:17:30


junie jeannine och engla igår ♥

helgen har verkligen gått i ett och jag har inte haft tillgång till varken dator eller internet då jag befunnit mig mestadels på sturups raceway :) haha, otippat? c har tävlat i porsche sports cup och jag och j åkte med! en fantastisk helg på många sett - och lång! ibland är man verkligen i akut behov av ledighet.

igår förmiddag tog jag tåget med junie och jeannine hem till mamma där engla var (hennes pappa lämnade henne där i söndags eftersom vi blev sena hem) och hade bad-maraton i några timmar. kidsen låg som fiskar i vattnet och engla övade för fulla muggar på att simma. tror nog att det kommer ge sig till senast spanien i augusti :)

jag tror det var 28'c i poolen men det svalkade ändå skönt i vad som nu måste vara någon form utav högsommar? jag håller mina tummar och tår att kommande helg ser likadan ut så det blir bada bada! hur lyckligt lottad är man inte som har en mamma som har en jätte pool? engla är saligt lycklig över faktumet! :)


Kommentarer
freja

åh, heja engla! hon vill verkligen kunna simma.. förra året sa hon att hon kunde och hoppade rakt ner i poolen vid eriksdalsbadet utan simpuffar.. kan ju säga att hon INTE kunde simma! haha som tur var mattias i poolen och tog emot ;)

2011-06-07 09:30:04 http://stocktownstories.blogg.se/
Hondjur

Haha! Sötnöt! Ja, en pool det hade onekligen varit lycka det! Turligt nog har vi iaf sjön i närheten här och hos mamma ligger havet en liten kilometer bort :)

2011-06-07 10:34:42 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback