nintendo time!

2011-06-23 | 09:30:50

mhm, också är det snart dags för min lilla tjej to turne six! förstår ni grejen? mitt lilla brunhåriga knyte på 2.2 kg ska nu gå och bli sex år? nya tonåren .. vi har gjort en karta som står i mitt (varför inte i englas vet jag inte riktigt) sovrum på byrån. där ser man dag för dag till den tredje juli - the D day - och engla har gjort som en krumeliknut väg med cirklar som man kryssar i för nedräkning.

idag var det bara 10 cirklar kvar!

jag har i ärlighetens namn inte köpt någon present ännu. ja förutom resan till spanie då, den blir ju som en suprise nu! :) det ska bli härligt att se hennes min när jag berättar att number one av tjatningar kommer slå in! men såklart måste jag ha köpa något annat ocksp och nu har jag bestämt mig för ett nintendo dsi!

engla lånade en killes spel en gång på en plåtning och sen dess har hon velat ha ett eget! har inte varenda unge ett sådant nu för tiden? varenda en som jag pratat med har det till sina barn och rekomenderar det starkt! sen ska jag väl be c eller mamma att köpa något fodral och kanske spel till, kan ju vara kul att ha det till, hah!


mina stora tjej ♥


Kommentarer
Emelie

Hejsan!

Ett nintendo kommer bli en toppenpresent. Våra småkillar på 3,5 och 5 år har ett varsitt och det är värt varenda krona. Helt perfekt som tidsfördriv i bilen, en regnig dag eller bara på kvällen när man vill ha lite lugn och ro ;)

Kram Emelie

Maria

Men oj.. blir hon redan 6? Ja tiden försvinner verkligen.

Ett nintendo ds är bland det bästa vi köpt till våra barn. Perfekta att ha på flygresan tex ;)

Ha en fin dag!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback