veckans polarn outfit!

2011-06-16 | 10:01:00


kavaj 395kr t-shirt 225kr shorts 275kr keps 125 kr strumpor (2 pack) 95kr

nu är det rea tider och vi springer alla och fyndar som aldrig förr :) eller hur? jag har inte gjort några större fynd men några små har jag allt lyckats med! rean hos oss på polarn är ett faktum men allt är ju inte med, såklart!

vi har fortfarande massor av fina sommar kläder på ordinarie pris som passar till alla sommarens fester och till den lekfulla vardagen :) på bilden över har engla på sig våra snygga chinos shorts som även finns i blått och som är de ultimata plagget! shorts funkar till både tjejer och killar, minisar som större barn!

engla har ju tidigare använt jeanskavajen och föll då pladask med orden "mamma jag ser ut som erik saade!" .. ännu har de inte blivit ett köp men jag funderar starkt! hon har vår baseball jacka till kalla kvällar och den är ju i jeans .. kan man ha för många? jag gillar iaf den här putfiten lite speciellt .. den är lekfull i färg och är lättmatchad med den egna garderoben! vad tycker ni?


Kommentarer
Sandra

Love it!



Jag ska klicka hem de rutiga shortsen till min son och dottern ska få de rosa chinos-shortsen. Tyvärr är de slut i butik här.



Har försökt gå in på Polarns sida hela morgonen men förmodligen var det fler som hade samma tanke för jag kom inte runt ;)



Ha en fin dag!



/Sandra

2011-06-16 11:47:22

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback