sweet sixteen

2010-11-29 | 18:46:42




i lördags fyllde lilla syster ellinore 16 år! helt sjukt egentligen. det var liksom bara något år sen som vi flyttades över till grannarna för mamma fått värkar och vi mitt i natten fick en telefon vid örat där pappa berättade att vi fått en lilla syster ♥ gud vad blödig jag är idag!? allt handlar om att tiden flyger och livets börjam osv osv ..

vi hade en mysig middag med närmaste familjen hemma hos mamma. det bjöds på en grym middag och massor av skratt. dadie var där med albin, marie och ulrika. det var år och dagar sedan vi sågs - känns de som!

btw så är biljetter till gotland bokade! den 17 åker vi över till öin och det ska bli så skönt och mysigt. förra året var vi ju där flera gånger under vinterhalvåret. det blir en annan sak när man jobbar heltid och har ett hem att sköta. iaf, middagen var mysig och ett hipp hipp hurra till min fina lillasyster som inte är så lite längre :)


Kommentarer
Elly- mamma till Leon

Nu skrev jag iofs bara om de dåliga sidorna med förlossningen. Jag tyckte jag hade en jättebra faktiskt. Det gick ganska snabbt. vattnet gick halv 4 på morgonen och han kom ut strax efter kl 12 på dagen. Så det låter nog värre än va de egentligen var :)



Ah okej! Nu hänger jag med lite mer haha. så svårt när man börjar läsa en ny blogg ju. Vad kul att du fått jobb där! :D

kram!

2010-11-29 19:03:20 http://gravidnu.blogg.se/
Ewa karlsson - Mamma till Noel

tack ja kan int annat än hålla med : )

2010-11-29 19:54:43 http://ewakarlsson.blogg.se/
Elly- mamma till Leon

Jag kunde heller inte ett piss om hur man ändra designen men så tog jag tag i det en dag, kolla lite på internet om hur man gjorde :)



Skönt med ett jobb :) är de heltid?

Jag jobbade inom äldreomsorgen, vet dock inte om jag vill tillbaka :P

2010-11-29 21:02:33 http://gravidnu.blogg.se/
Hondjur

Men.. en Lillayster. Det hade jag missat :) Grattis till henne med då såklart ;)

2010-11-29 21:07:19 http://etthondjur.blogg.se/
ina-bina

Grattis till lillasystern :P



Men vad långt hår du har människa! Jag vet inte om jag någonsin sett dig med så långt hår under de åren jag följt dig :D

2010-11-29 21:15:43 http://inabina.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback