Ytlighet

2008-12-01 | 23:37:18

Jag mådde bajs.

Självklart så vet vi ju alla att utsidan på en person inte är allt. Jag måste dock säga att jag tycker att det är en DEL av helheten av en människa. Alla ytligadelar så som utseende, kläderna vi väljer att bära, vårt sett att röra oss samspelar med hur vi känner oss på insidan. Tycker vi om vår utsida/insida så speglar det oftast den andra sidan. Tycker man att man är vacker så brukar folk uppfatta en som en vacker person, man får en viss utstrålning när man tycker om sig själv. Samma sak om man tycker om den man är som person, man respekterar sig själv och vad man står för då märker folk av det och får för det mesta den uppfattningen av en.

Vad jag vill komma till är något otroligt ytligt men som idag fick mig att bli glad och sträcka lite extra på ryggen. Mitt hår har blivit "långt". Jag måste tex sätta upp det när jag duschar och jag kan till och med få till en liten toffs. Ni som följt min blogg sen ett tidigt skede vet att jag haft en otrolig ångest efter det att mitt hår klipptes av i Februari. Äntligen så har jag, trots några hår jobb, fått till en liiten kaluffs. Är överlycklig. Och ja, jag skiter i hur ytligt det är för jag blir glad av det.

Kommentarer
T

Jag var ju bara tvungen att gå in på februari i ditt arkiv och titta.."Visste inte att ellos sålde peruker, den blonda lockiga var till och med på rea, 399:-." fick mig att skratta riktigt mycket. Jag klippte av mig mitt svarta långa fina perfekta snygga sexiga (njaah..) hår som man bara behövde tvätta, aldrig ens borsta eller style, och resultatet blev en vit page (lite liknande din där du var nyklippt..) Hela min kvinnlighet försvann och jag kände mig som en liten pojke. Det första jag gjorde var att springa till nagelkliniken och sen köpte jag de tightaste jeansen någon någonsin har sett. Hade jag vetat att så där mycket satt i håret hade jag aldrig gjort det. Aldrig någonsin. Nu kan jag ha hästsvans (på två cm och hälften hängandes på sidorna men ändå..)och om du visste hur många gånger jag funderat på löshår, alternativt stoppa huvudet i en köttkvarn. Hua, men hår är hår och så småningom växer det ut igen, och så vet man precis vad man aldrig mer ska göra. Antar att du klipptes för jobb, jag klipptes frivilligt..så du gjorde det för brödfödan så att säga;)

2008-12-02 00:36:29 http://www.starfucced.se
Alexandra

God Morgon! Håller absolut med dig, det är ändå trots allt utsidan som man ser först. Det är det som ger en chansen till att se insidan. Hur ytligt det än låter så är det oftast så. Ha en bra dag vännen! Kram

2008-12-02 09:47:23 http://alexandraaaa.blogg.se/
Alexandra

Kom inte min kommentar med, eller ska dem godkännas innan?! :)

2008-12-02 12:44:27 http://alexandraaaa.blogg.se/
juliasbullar

hahah, aaawh sööööte :



jag har också haft sån otrolig ångest över mitt förbannade hår... Förut har jag nämligen velat mellan brunt och blondt hår... men alltid kommit tillbaka till blondt, å de krävs otroligt mycket blekning! så håret rammlade nästan av i tussar där ett tag.



MEN NUUU, HÖR OCH HÄPNA! så växer håret mitt :D iihii

jag förstår dig :

2008-12-02 12:46:08 http://juliasbullar.blogg.se/
Jossan

Ahh va harligt matig bloggen ar nu... mums :P

Aven om det inte betyder sa mycket nu sa tyckte jag att du var jattefin i kort har.. men en skonhet klar ju i allt :D

puss

2008-12-02 16:31:04 http://diamante.blogg.se/
MrsBlue

du har blivit listad på min blogg, kika gärna in!! Hyllar dig



www.martyshome.blogg.se



MrsBlue

2008-12-02 18:22:35 http://martyshome.blogg.se/
ina

Ja, Liza sa det... Har sånt dåligt samvete, jag trodde verkligen att jag hade återkallat publiceringen på den kommentaren, har gjort det på andra som lämnat uppgifter så där :( Du har ingen aning om vem det kan vara?



Jag har inte kvar koderna, men jag har kvar dina gamla och kan nog ganska snabbt fixa till dom om du vill?



Hoppas det ordnar sig <3

2008-12-02 20:49:08 http://inabina.blogg.se/
Johannes

Haha. Vad har hänt med din blogg? Matbloggar du nuförtiden?

/Blek och tafatt

2008-12-03 13:23:21 http://bondebacken15.blogg.se/
Anna j.

sv: WAhh vad coolt med vitt :D:D

2008-12-03 16:37:36 http://annajin.blogg.se/
anna

håret är viktigt!

jag tycker du har en snygg frisyr. Jag skall klippa mig på tisdag och funderar på att byta frisyr.

ina

Loggade nyss in på bloggen, så jag hade inte sett dom förrän nu. Jag hade tyvärr inte de gamla koderna, men nästan alla från den jag gjorde till dig :) Det är bara lite småpill som ska fixas, men du kan ju få dom så länge om du vill?



Jag skickar dom till den där mejladressen du gav mig! :)

2008-12-03 21:29:46 http://inabina.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback