Torsdag

2008-12-04 | 09:18:11
Hej, hemskt mycket hej.

Slavar på SJR idag. Okej, slava är ett starkt ord och en mer rätt benämning för vad jag gör är att sitta på rumpan och få betalt. Trevligt. Var uppe långt för gryningen och gjorde mig extra fin, varför vet jag inte men ibland känner man för att vara lite extra allt.

Engla var så söt imorse, hon hade sin nya hjärt pyjamas från po.p och var så där sömndrucken och gäspig som jag tror bara hon kan. En sötare morgonmänniska får man leta efter. Dock så var det lite sura miner när ytterkläder skulle på och lackskor inte var att föredra, men att kompromissa måste va en förälders bästa redskap och det fungerad tillsist med stövlar om nasse fick följa med till dagis.

Har med mig ett USB minne så jag skulle ha kunnat lagt in massor av nya bilder men av någon outgrundlig anledning så fungerar det inte på den här datorn. Får bli sen.



Peng 2.5 år.

Kommentarer
T

Nu har jag missat lite dramatik här, har jobbat konstant dygnet runt. Varför sabbade någon din blogg? Matbild? Lina? Say what? Förklara, kvinna!



Ja, jag har håret som på bilden. Jag trivs bra nu, men det ska bli skönt att få ut lite längd och kanske kunna ha en tofs på skallen på stranden :)

2008-12-04 10:43:31 http://www.starfucced.se
Alexandra

Ja fy sånt är så trist... Det var julfest med jobbet igår så idag är det lite trött... Hur är allt med dig/er? Roligt på jobbet? Det är inte dåligt att hinna med jobb, skola OCH barn.. Otroligt bra förebild! :) Kramar

2008-12-04 11:36:42 http://alexandraaaa.blogg.se/
Sandra

Hej stumpan! Ja allt är bra med oss:-)Magen är JÄTTEstor nu ju!!Hur är det med dig?

Puss!

2008-12-04 14:34:02 http://sandris.webblogg.se/
Liza

Hej love!

var i duschen när du ringde och nu har jag inga pengar på telefonen (måste lösa det där på något sätt) och ingen hemtelefon fortfarande..

ska laga mat nu och sådär så det blir nog lite sent att komma över.

Hör av mig när jag fixat telefonen..



Hoppas du ser det här nu.





Älskar!

2008-12-04 17:36:14 http://entvatankar.blogg.se/
anna

Vilka vackra ögon hon har!

Jag får ta ett kort på min nya frisyr nästa vecka. Du har nästan rätt. Jag har ljust hår och kortare page.

lisa

jag säger det igen, vilken otroligt söt dotter du har.

2008-12-04 21:37:20 http://lovliisa.blogspot.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback