stök och bök!

2011-05-07 | 09:01:21

stjärnan min ♥


igår mötte jag upp matte och lämnade över lillan min. hon var förväntansfull och glad och hade suttit hela dagen och gormat "mamma näär åker vi?" helt underbart när det är så och inte tvärtom. som jag skrev om tidigare så var det ju x antal veckor sen engla var hos dadie och innan de dagarna hade det gått flera veckor också.

innan vi åkte igår så lekte vi kurragömma och någon form utav korv-kull? engla skrattade så hon höll på att kissa på sig och jag med för den delen, haha! härligt att ha skratt och kul innan hon åkte. 2 veckor är länge ..

nu ser englas rum - och övriga lägenheten, ut som ett total kaos! engla började i torsdags med att leka affär på rummet vilket innebar en smäre ommöblering och omorganisering. ska bli skönt att ta tag i det i veckan och rensa hennes rum på onödigt skit. tyvärr samlas sådant på hög i form utav teckningar från den och den, gamlar barbie tidningar och kläder i överflöd. ska nog slänga upp på tradera också nu när tid finns?


Kommentarer
Elvira

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-05-10 14:34:59 http://smsalåna.nu

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback