2 x 2 veckor!

2011-05-06 | 08:43:45

idag ska engla åka till matte för det första semester veckorna! vi har ju lagt upp det så att han har 2 x 2 veckor med henne under sommaren och vi varvar med förtursrätt att planera. förra året fungerade det tiptop och ska nog även göra så i år! jag har ju lite mer än 2 x 2 .. men det faller sig rätt naturligt eftersom jag har engla mer.

nu var det nog 4 veckor sen sist engla var hos matte eftersom påsken var "min" i år. missas det en fredag-söndag/måndag så blir det ju flera veckor och man kommer snabbt av sig i varannan-helg-rytmen.

matte har iaf dessa veckorna 19+20 och sedan senare i augusti. jag har lite spridda skurar från juli - september med semester - åh så underbart! känns som en halv evighet tills sommaren ska vara här på riktigt men förhoppningsvis går det fort. under våren och försommaren tycker jag alltid att man har ett fullspäckat schema :)

känns iaf lite sådär att engla ska vara borta så länge, just för att hon har varit hemma så mycket. 2 veckor går visserligen i ett kick men längre än så har jag aldrig varit borta från engla och sist jag var det var förra sommaren. engla ser iaf fram emot lite semester från sin mamma verkar det som, haha tur är väl det! engla har ju sin inskolning nästa vecka och dansshow nästa helg så ja kommer ändå få se henne och pussa på henne ♥

vi ska packa hennes ryggsäck nu på förmiddagen med colli och kanske något annat hon vill ha med sig. sen kör c in oss i eftermiddag så lämnar vi av henne innan c ska iväg och bygga på sin tattuering och jag ska iväg och träffa min lisa och hitta present till evelina som har 30 års fest imorgon .. åh vad köper man?


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback